Afrika > Senegal > Dakar > Business Hotel

Informatie over bezwaar Business Hotel

Welkom op Business Hotel op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Business Hotel, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Business Hotel, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Business Hotel, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Business Hotel

Business Hotel: Accommodatie in hotels Dakar - HotelsBusiness Hotel: Accommodatie in hotels Dakar - HotelsBusiness Hotel: Accommodatie in hotels Dakar - HotelsBusiness Hotel: Accommodatie in hotels Dakar - HotelsBusiness Hotel: Accommodatie in hotels Dakar - HotelsBusiness Hotel: Accommodatie in hotels Dakar - HotelsBusiness Hotel: Accommodatie in hotels Dakar - HotelsBusiness Hotel: Accommodatie in hotels Dakar - HotelsBusiness Hotel: Accommodatie in hotels Dakar - HotelsBusiness Hotel: Accommodatie in hotels Dakar - HotelsBusiness Hotel: Accommodatie in hotels Dakar - HotelsBusiness Hotel: Accommodatie in hotels Dakar - HotelsBusiness Hotel: Accommodatie in hotels Dakar - HotelsBusiness Hotel: Accommodatie in hotels Dakar - HotelsBusiness Hotel: Accommodatie in hotels Dakar - HotelsBusiness Hotel: Accommodatie in hotels Dakar - HotelsBusiness Hotel: Accommodatie in hotels Dakar - Hotels
Naam:  Business Hotel
Straat:  Km 1 Route de N'gor, Almadies
Stad:  18524 Dakar
Staat:  Senegal
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
35000 CFA
53 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: enfresptitrutrnlarzh

Korte Beschrijving

Het Business Hotel bevindt zich op 1 km van Almadie en Yoff en op ruim 3 km van Pointe des Almadies. Het biedt een 24-uursreceptie, een restaurant, gratis parkeergelegenheid, een café en gratis WiFi. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een satelliet-tv, een zithoek, een kast, een bureau en een eigen badkamer met een douche. Gasten profiteren van een lounge met een tv en een biljarttafel. Luchthaven Léopold Senghor ligt op 1,5 km en het Parcours de Golf des Almadies op 3 km afstand.

 
 
facebook g+ twitter