Australië > Vanuatu > Luganville > Lope Lope Lodge

Informatie over bezwaar Lope Lope Lodge

Welkom op Lope Lope Lodge op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Lope Lope Lodge, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Lope Lope Lodge, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Lope Lope Lodge, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Lope Lope Lodge

Lope Lope Lodge: Accommodatie in hotels Luganville - HotelsLope Lope Lodge: Accommodatie in hotels Luganville - HotelsLope Lope Lodge: Accommodatie in hotels Luganville - HotelsLope Lope Lodge: Accommodatie in hotels Luganville - HotelsLope Lope Lodge: Accommodatie in hotels Luganville - HotelsLope Lope Lodge: Accommodatie in hotels Luganville - HotelsLope Lope Lodge: Accommodatie in hotels Luganville - HotelsLope Lope Lodge: Accommodatie in hotels Luganville - HotelsLope Lope Lodge: Accommodatie in hotels Luganville - HotelsLope Lope Lodge: Accommodatie in hotels Luganville - HotelsLope Lope Lodge: Accommodatie in hotels Luganville - HotelsLope Lope Lodge: Accommodatie in hotels Luganville - HotelsLope Lope Lodge: Accommodatie in hotels Luganville - HotelsLope Lope Lodge: Accommodatie in hotels Luganville - HotelsLope Lope Lodge: Accommodatie in hotels Luganville - HotelsLope Lope Lodge: Accommodatie in hotels Luganville - HotelsLope Lope Lodge: Accommodatie in hotels Luganville - Hotels
Naam:  Lope Lope Lodge
Straat:  East Coast Road
Stad:  0000 Luganville
Staat:  Vanuatu
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
26158VT
213 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endefresitrutrnlarzh

Korte Beschrijving

Lope Lope Lodge ligt naast een privéstrand en biedt bungalows aan het strand, een restaurant en een bar. U kunt er onder meer zeilen, kajakken, snorkelen en paardrijden. Alle bungalows beschikken over een bank, een flatscreen-tv met een dvd-speler en een pation met uitzicht op zee. Elke bungalow is voorzien van een koelkast, thee- en koffiefaciliteiten en een eigen badkamer met een douche. Sommige badkamers hebben een bad. Luganville Lope Lope Lodge ligt op 15 minuten rijden van het stadscentrum van Luganville. De internationale luchthaven van Santo-Pekoa ligt op 20 minuten rijden. De bar biedt een biljarttafel, darts en een grote tv waarop live sport te zien is. Recreatiefaciliteiten omvatten een barbecueplek en een volleybalveld. Bij de excursiebalie kunt u terecht voor tochten per quad, paintball, golfreizen en culturele reizen. De Slipway Sports Bar & Grill serveert lokale en internationale gerechten. De bar biedt tal van bieren, wijnen en cocktails.


Belangrijke informatie

Houd er rekening mee dat u bij de Lope Lope Lodge niet kunt betalen met een creditcard van American Express. Er geldt een toeslag van 5.07% voor betalingen met een creditcard van Visa of Mastercard. Kinderen onder de 12 jaar kunnen niet in dit hotel kunnen verblijven. Er is gratis vervoer beschikbaar van/naar de internationale luchthaven Santo-Pekoa. U wordt verzocht om Lope Lope Lodge vooraf te informeren als u van deze dienst gebruik wilt maken. U vindt de contactgegevens in de reserveringsbevestiging.

 
 
facebook g+ twitter