Informatie over bezwaar Banyan

Welkom op Banyan op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Banyan, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Banyan, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Banyan, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Banyan

Banyan: Accommodatie in hotels Sankt Anton am Arlberg - HotelsBanyan: Accommodatie in hotels Sankt Anton am Arlberg - HotelsBanyan: Accommodatie in hotels Sankt Anton am Arlberg - HotelsBanyan: Accommodatie in hotels Sankt Anton am Arlberg - HotelsBanyan: Accommodatie in hotels Sankt Anton am Arlberg - HotelsBanyan: Accommodatie in hotels Sankt Anton am Arlberg - HotelsBanyan: Accommodatie in hotels Sankt Anton am Arlberg - HotelsBanyan: Accommodatie in hotels Sankt Anton am Arlberg - HotelsBanyan: Accommodatie in hotels Sankt Anton am Arlberg - HotelsBanyan: Accommodatie in hotels Sankt Anton am Arlberg - HotelsBanyan: Accommodatie in hotels Sankt Anton am Arlberg - HotelsBanyan: Accommodatie in hotels Sankt Anton am Arlberg - HotelsBanyan: Accommodatie in hotels Sankt Anton am Arlberg - HotelsBanyan: Accommodatie in hotels Sankt Anton am Arlberg - HotelsBanyan: Accommodatie in hotels Sankt Anton am Arlberg - HotelsBanyan: Accommodatie in hotels Sankt Anton am Arlberg - HotelsBanyan: Accommodatie in hotels Sankt Anton am Arlberg - Hotels
Naam:  Banyan
Straat:  Dorfstraße 55
Stad:  6580 Sankt Anton am Arlberg
Wijk:  Landeck
Regio:  Tirol
Staat:  Oostenrijk
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
254 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeplfresptithusvrudanorotrnlarzh

Korte Beschrijving

Banyan ligt in het centrum van Sankt Anton am Arlberg, op 5 minuten lopen van de belangrijkste kabelbanen en biedt kamers in Aziatische stijl met een balkon, gratis WiFi, en een spa met een overdekt zwembad, 2 sauna's en een stoombad. Het Banyan verzorgt een dagelijks ontbijtbuffet, en heeft een bar met een open haard, en een skiberging. Op verzoek en tegen een toeslag, is er overdekte parkeergelegenheid op het terrein (onder voorbehoud van beschikbaarheid).


Belangrijke informatie

Bij het inchecken dient u een identiteitsbewijs te tonen, tezamen met de creditcard die gebruikt is om te reserveren. Indien de kaarthouder niet aanwezig is, zal de reservering alleen worden bevestigd nadat een e-mail met een ondertekende incassomachtiging is ontvangen. Houd er rekening mee dat er een creditcard-swipe nodig is van alle gasten. Houd er tevens rekening mee dat het aantal parkeerplaatsen gedurende dezelfde uren beschikbaar is als het inchecken: van 16:00 uur tot 10:00 uur in de ochtend. Klanten moeten langs de receptie vóórdat ze hun auto parkeren, om een ​​ticket voor op de voorruit te krijgen. Het ticket moet zichtbaar zijn van buiten het voertuig.

 
 
facebook g+ twitter