Informatie over bezwaar Hotel Milenij

Welkom op Hotel Milenij op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Milenij, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Milenij, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Milenij, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Milenij

Hotel Milenij: Accommodatie in hotels Makarska - HotelsHotel Milenij: Accommodatie in hotels Makarska - HotelsHotel Milenij: Accommodatie in hotels Makarska - HotelsHotel Milenij: Accommodatie in hotels Makarska - HotelsHotel Milenij: Accommodatie in hotels Makarska - HotelsHotel Milenij: Accommodatie in hotels Makarska - HotelsHotel Milenij: Accommodatie in hotels Makarska - HotelsHotel Milenij: Accommodatie in hotels Makarska - HotelsHotel Milenij: Accommodatie in hotels Makarska - HotelsHotel Milenij: Accommodatie in hotels Makarska - HotelsHotel Milenij: Accommodatie in hotels Makarska - HotelsHotel Milenij: Accommodatie in hotels Makarska - HotelsHotel Milenij: Accommodatie in hotels Makarska - HotelsHotel Milenij: Accommodatie in hotels Makarska - HotelsHotel Milenij: Accommodatie in hotels Makarska - HotelsHotel Milenij: Accommodatie in hotels Makarska - HotelsHotel Milenij: Accommodatie in hotels Makarska - Hotels
Naam:  Hotel Milenij
Straat:  Put Cvitačke b.b.
Stad:  21300 Makarska
Wijk:  Makarska
Regio:  Split-Dalmatië
Staat:  Kroatië
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrudanofislhrrotrnlarzhja

Korte Beschrijving

Hotel Milenij ligt in de kustplaats Makarska aan de Makarska Rivièra. Het beschikt over airconditioning en kamers met een balkon met uitzicht op de tuin of de Adriatische Zee. Elke kamer heeft moderne meubels en gratis toegang tot WiFi. Verder vindt u hier een flatscreentelevisie met satellietzenders, een kluis en een minibar. Er is ook een hedendaagse eigen badkamer aanwezig. Het eigen restaurant serveert regionale gerechten in de eetzaal of op het terras. Het ontbijt kan worden genoten op het terras of in de privacy van uw eigen kamer. De receptie is 24 uur per dag geopend en organiseert excursies, sporten en culturele activiteiten. U kunt er bovendien een auto huren. Op verzoek is er tevens een wasservice beschikbaar. U kunt tegen een vergoeding gebruikmaken van een beveiligde parkeerplaats op eigen terrein.

 
 
facebook g+ twitter