Europa > Italië > Veneto > Venetië > Bibione > Hotel Royal

Informatie over bezwaar Hotel Royal

Welkom op Hotel Royal op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Royal, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Royal, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Royal, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Royal

Hotel Royal: Accommodatie in hotels Bibione - HotelsHotel Royal: Accommodatie in hotels Bibione - HotelsHotel Royal: Accommodatie in hotels Bibione - HotelsHotel Royal: Accommodatie in hotels Bibione - HotelsHotel Royal: Accommodatie in hotels Bibione - HotelsHotel Royal: Accommodatie in hotels Bibione - HotelsHotel Royal: Accommodatie in hotels Bibione - HotelsHotel Royal: Accommodatie in hotels Bibione - HotelsHotel Royal: Accommodatie in hotels Bibione - HotelsHotel Royal: Accommodatie in hotels Bibione - HotelsHotel Royal: Accommodatie in hotels Bibione - HotelsHotel Royal: Accommodatie in hotels Bibione - HotelsHotel Royal: Accommodatie in hotels Bibione - HotelsHotel Royal: Accommodatie in hotels Bibione - HotelsHotel Royal: Accommodatie in hotels Bibione - HotelsHotel Royal: Accommodatie in hotels Bibione - HotelsHotel Royal: Accommodatie in hotels Bibione - Hotels
Naam:  Hotel Royal
Straat:  Via Del Firmamento, 7
Stad:  30020 Bibione
Wijk:  Venetië
Regio:  Veneto
Staat:  Italië
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanorotrnlarzh

Korte Beschrijving

Hotel Royal biedt uitzicht op de Adriatische Zee en ligt direct aan het strand in een heel rustige buurt dicht bij het centrum van Bibione. Het hotel beschikt over kamers met gedeeltelijk uitzicht op zee. Hotel Royal heeft een koele tuin en een speelplaats voor kinderen. Het strand is uitgerust met parasols en lig- en terrasstoelen, waar u gratis gebruik van kunt maken. Er is een zonneterras met 2 zwembaden: een voor volwassenen en een voor kinderen. In de zomermaanden is er voor de kinderen ook een gratis miniclub. Hotel Royal serveert tot 12:00 uur een rijk en uitnodigend ontbijtbuffet. Het restaurant serveert smaakvolle voorgerechten, een groentebuffet tal van menu's met Italiaanse en internationale gerechten.


Belangrijke informatie

Houd er bij het reserveren rekening mee dat de drankjes bij halfpension en volpension niet zijn inbegrepen bij de maaltijd.

 
 
facebook g+ twitter