> > > Europa Hotel Design Spa 1877

Informatie over bezwaar Europa Hotel Design Spa 1877

Welkom op Europa Hotel Design Spa 1877 op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Europa Hotel Design Spa 1877, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Europa Hotel Design Spa 1877, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Europa Hotel Design Spa 1877, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Europa Hotel Design Spa 1877

Europa Hotel Design Spa 1877: Accommodatie in hotels - HotelsEuropa Hotel Design Spa 1877: Accommodatie in hotels - HotelsEuropa Hotel Design Spa 1877: Accommodatie in hotels - HotelsEuropa Hotel Design Spa 1877: Accommodatie in hotels - HotelsEuropa Hotel Design Spa 1877: Accommodatie in hotels - HotelsEuropa Hotel Design Spa 1877: Accommodatie in hotels - HotelsEuropa Hotel Design Spa 1877: Accommodatie in hotels - HotelsEuropa Hotel Design Spa 1877: Accommodatie in hotels - HotelsEuropa Hotel Design Spa 1877: Accommodatie in hotels - HotelsEuropa Hotel Design Spa 1877: Accommodatie in hotels - HotelsEuropa Hotel Design Spa 1877: Accommodatie in hotels - HotelsEuropa Hotel Design Spa 1877: Accommodatie in hotels - Hotels
Naam:  Europa Hotel Design Spa 1877
Straat:  Via Milite Ignoto 2
Stad:  16035 Rapallo
Staat:  
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
79 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeplfresptithusvrubgdanofirotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Het Europa Hotel, dat dateert uit 1877, ligt tegenover het kasteel van Rapallo, op een steenworp afstand van het strand. Gasten kunnen van tevoren te reserveren voor een gratis 90 minuten durend wellness-programma in het Plinio Thermarium spa op het terrein. Deze spa is uitgerust met een sauna en een Turks stoombad. Het Europa Hotel Design Spa 1877 bevindt zich op 5 minuten loopafstand van het treinstation van Rapallo en vlakbij de haven. Van daaruit kunt u per boot langs de kust varen en de Cinque Terre verkennen. Alle kamers van het hotel hebben airconditioning, een satelliet-tv, een minibar en een eigen badkamer met een haardroger en toiletartikelen. Elke ochtend serveert het Europa Hotel een ontbijtbuffet. Het restaurant van het hotel beschikt over een eigen tuin. Het hotel is ook voorzien van een loungebar, een fitnesscentrum en het Plinio Auditorium voor vergaderingen.


Belangrijke informatie

Houd er rekening mee dat het wellnesscentrum vooraf gereserveerd dient worden, afhankelijk is van beschikbaarheid en alleen toegankelijk is voor volwassenen van 19 jaar of ouder. Het wellnesscentrum is van dinsdag tot zondag geopend van 10:00 tot 20:00 uur. Op maandag is het wellnesscentrum gesloten. U kunt genieten van een gratis wellnesscircuit van 90 minuten in het wellnesscentrum. Wilt u langer in het wellnesscentrum blijven, dan geldt hiervoor een toeslag. Houd er rekening mee dat drankjes bij halfpension of volpension niet zijn inbegrepen.

 
 
facebook g+ twitter