> > > Hotel Arnold

Informatie over bezwaar Hotel Arnold

Welkom op Hotel Arnold op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Arnold, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Arnold, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Arnold, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Arnold

Hotel Arnold: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Arnold: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Arnold: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Arnold: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Arnold: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Arnold: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Arnold: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Arnold: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Arnold: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Arnold: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Arnold: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Arnold: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Arnold: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Arnold: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Arnold: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Arnold: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Arnold: Accommodatie in hotels - Hotels
Naam:  Hotel Arnold
Straat:  Erzsébet Királyné Tér 8/A
Stad:  2890 Tata
Staat:  
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
36 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresithusvrubgdanofirotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Hotel Arnold ligt in het centrum van het charmante stadje Tata, halverwege tussen Boedapest en Györ en dicht bij de snelweg M1. Het Arnold Hotel ligt aan de voet van de bergen Gerecse en Vértes, dicht bij het Oude Meer. Het hotel is een leuke plek voor een tussenstop, voor het verkennen van de omgeving of om zaken te doen in de regio. Alle kamers beschikken over een flatscreen-tv met kabelzenders. Elke accommodatie beschikt standaard over een koelkast. Alle kamers van het Arnold Hotel zijn voorzien van airconditioning en een aantal kamers heeft een balkon. Het ontbijtbuffet is bij de kamerprijs inbegrepen. U kunt overal in het hotel gratis gebruikmaken van WiFi.

 
 
facebook g+ twitter