Noord-Amerika > Mexico > Mexico City > Hotel Vermont

Informatie over bezwaar Hotel Vermont

Welkom op Hotel Vermont op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Vermont, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Vermont, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Vermont, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Vermont

Hotel Vermont: Accommodatie in hotels Mexico City - HotelsHotel Vermont: Accommodatie in hotels Mexico City - HotelsHotel Vermont: Accommodatie in hotels Mexico City - HotelsHotel Vermont: Accommodatie in hotels Mexico City - HotelsHotel Vermont: Accommodatie in hotels Mexico City - HotelsHotel Vermont: Accommodatie in hotels Mexico City - HotelsHotel Vermont: Accommodatie in hotels Mexico City - HotelsHotel Vermont: Accommodatie in hotels Mexico City - HotelsHotel Vermont: Accommodatie in hotels Mexico City - HotelsHotel Vermont: Accommodatie in hotels Mexico City - HotelsHotel Vermont: Accommodatie in hotels Mexico City - HotelsHotel Vermont: Accommodatie in hotels Mexico City - HotelsHotel Vermont: Accommodatie in hotels Mexico City - HotelsHotel Vermont: Accommodatie in hotels Mexico City - HotelsHotel Vermont: Accommodatie in hotels Mexico City - HotelsHotel Vermont: Accommodatie in hotels Mexico City - HotelsHotel Vermont: Accommodatie in hotels Mexico City - Hotels
Naam:  Hotel Vermont
Straat:  Vermont 29
Stad:  03810 Mexico City
Staat:  Mexico
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
61 €
$1118
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Dit moderne hotel heeft een vriendelijke en comfortabele sfeer en ligt in het hart van het centrum van Mexico-Stad, op slechts een paar blokken van het World Trade Center en de beroemde Insurgentes Avenue. De kamers van Hotel Vermont zijn voorzien van decoratieve bogen en gratis WiFi. Extra voorzieningen, zoals roomservice en comfortabele bedden, zorgen voor een comfortabel verblijf. Als gast van het Vermont Hotel kunt u genieten van authentieke Mexicaanse gerechten in het restaurant van het hotel of het levendige centrum van Mexico-Stad verkennen, waar u vele goede restaurants en unieke winkels vindt.


Belangrijke informatie

Bij het inchecken zijn een geldig identiteitsbewijs met foto en een creditcard vereist. Alle speciale verzoeken zijn afhankelijk van de beschikbaarheid bij het inchecken. Het hotel kan niet garanderen dat het aan uw verzoek kan voldoen en kan extra kosten in rekening brengen.

 
 
facebook g+ twitter