Europa > Frankrijk > Rhone-Alpes > Savoie > Arc 1800 > Hôtel Du Golf

Informatie over bezwaar Hôtel Du Golf

Welkom op Hôtel Du Golf op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hôtel Du Golf, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hôtel Du Golf, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hôtel Du Golf, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hôtel Du Golf

Hôtel Du Golf: Accommodatie in hotels Arc 1800 - HotelsHôtel Du Golf: Accommodatie in hotels Arc 1800 - HotelsHôtel Du Golf: Accommodatie in hotels Arc 1800 - HotelsHôtel Du Golf: Accommodatie in hotels Arc 1800 - HotelsHôtel Du Golf: Accommodatie in hotels Arc 1800 - HotelsHôtel Du Golf: Accommodatie in hotels Arc 1800 - HotelsHôtel Du Golf: Accommodatie in hotels Arc 1800 - HotelsHôtel Du Golf: Accommodatie in hotels Arc 1800 - HotelsHôtel Du Golf: Accommodatie in hotels Arc 1800 - HotelsHôtel Du Golf: Accommodatie in hotels Arc 1800 - HotelsHôtel Du Golf: Accommodatie in hotels Arc 1800 - HotelsHôtel Du Golf: Accommodatie in hotels Arc 1800 - HotelsHôtel Du Golf: Accommodatie in hotels Arc 1800 - HotelsHôtel Du Golf: Accommodatie in hotels Arc 1800 - HotelsHôtel Du Golf: Accommodatie in hotels Arc 1800 - HotelsHôtel Du Golf: Accommodatie in hotels Arc 1800 - HotelsHôtel Du Golf: Accommodatie in hotels Arc 1800 - Hotels
Naam:  Hôtel Du Golf
Straat:  Village du Charvet - Arc 1800
Stad:  73700 Arc 1800
Wijk:  Savoie
Regio:  Rhone-Alpes
Staat:  Frankrijk
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
120 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeplfresptithusvrubgdanofirotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Hôtel Du Golf ligt in Les Arcs, in het centrum van het skigebied Arc 1800. Het kijkt uit op de Mont Blanc en bevindt zich op 100 meter van de dichtstbijzijnde skilift. Het hotel heeft 2 bars, waarvan er 1 met een open haard en een piano. Er is gratis WiFi in de openbare ruimtes, kamers en vergaderzalen. De kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, een kluisje en een bureau. De eigen badkamers zijn uitgerust met een bad en een föhn. De Standaard Kamers liggen op het noorden en de Superior Kamers op het zuiden. Het hotel beschikt over diverse restaurants waar u kunt genieten van lokale specialiteiten of brasseriegerechten. U kunt gebruikmaken van een spa met een hot tub, een sauna en een ontspanningsbad. Reserveren is vereist. De receptie is 24 uur per dag geopend. De accommodatie is partner van een skischool, waardoor u korting krijgt bij het huren van ski's. Tijdens het zomerseizoen is elke reservering automatisch inclusief onbeperkte toegang tot een breed scala aan activiteiten voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar: Wandelen, boogschieten, trampolinespringen, fitness, zumba, stretching, step, cardiotraining, actieve trektochten, circus, avonturentuin, bodybuilding en nog veel meer. Bepaalde activiteiten zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid of hebben leeftijdsgrenzen. Voor sommige activiteiten dient u te reserveren. De accommodatie ligt op 18 km van Bourg-Saint-Maurice. U kunt tegen een toeslag gebruikmaken van een onafhankelijk openbaar parkeerterrein op 200 meter van het hotel.


Belangrijke informatie

Houd er rekening mee dat voor 2 uur toegang tot het wellnesscentrum met een hot tub, sauna en zwembad, een toeslag van EUR 15 per volwassene geldt. Hiervoor dient u vooraf een reservering te maken. Kinderen jonger dan 16 jaar worden niet toegelaten. In het zomerseizoen is het buitenzwembad gratis toegankelijk voor de gasten van het hotel. Wanneer u gebruik wilt maken van het openbare parkeerterrein, wordt u geadviseerd om hiervoor vooraf te reserveren. Sommige bars en restaurants zijn in de zomermaanden gesloten. Huisdieren worden op verzoek toegestaan ​​voor EUR 10 per nacht. Tijdens de Franse wintervakantie is er een gratis kinderclub en tijdens de kerstweek kunt u genieten van speciaal entertainment.

 
 
facebook g+ twitter