Europa > Frankrijk > Rhone-Alpes > Savoie > Arc 1600 > Hôtel Arcadien

Informatie over bezwaar Hôtel Arcadien

Welkom op Hôtel Arcadien op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hôtel Arcadien, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hôtel Arcadien, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hôtel Arcadien, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hôtel Arcadien

Hôtel Arcadien: Accommodatie in hotels Arc 1600 - HotelsHôtel Arcadien: Accommodatie in hotels Arc 1600 - HotelsHôtel Arcadien: Accommodatie in hotels Arc 1600 - HotelsHôtel Arcadien: Accommodatie in hotels Arc 1600 - HotelsHôtel Arcadien: Accommodatie in hotels Arc 1600 - HotelsHôtel Arcadien: Accommodatie in hotels Arc 1600 - HotelsHôtel Arcadien: Accommodatie in hotels Arc 1600 - HotelsHôtel Arcadien: Accommodatie in hotels Arc 1600 - HotelsHôtel Arcadien: Accommodatie in hotels Arc 1600 - HotelsHôtel Arcadien: Accommodatie in hotels Arc 1600 - HotelsHôtel Arcadien: Accommodatie in hotels Arc 1600 - HotelsHôtel Arcadien: Accommodatie in hotels Arc 1600 - HotelsHôtel Arcadien: Accommodatie in hotels Arc 1600 - HotelsHôtel Arcadien: Accommodatie in hotels Arc 1600 - HotelsHôtel Arcadien: Accommodatie in hotels Arc 1600 - HotelsHôtel Arcadien: Accommodatie in hotels Arc 1600 - HotelsHôtel Arcadien: Accommodatie in hotels Arc 1600 - Hotels
Naam:  Hôtel Arcadien
Straat:  Arc 1600
Stad:  73700 Arc 1600
Wijk:  Savoie
Regio:  Rhone-Alpes
Staat:  Frankrijk
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
103 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeplfresptithusvrudanofirotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Hôtel Arcadien ligt het skigebied Arc 1600, vanwaaruit u toegang heeft tot het skigebied Paradiski. Het hotel heeft een spa met een sauna, een hot tub en massagebehandelingen. Alle kamers beschikken over gratis WiFi. Alle kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv met kabelzenders. De eigen badkamer heeft een bad of douche en een haardroger. Het hotel heeft 2 restaurants. La Cabuche serveert traditionele specialiteiten uit de Savoie, en Les Arolles biedt gerechten met lokale smaken. Er is ook een loungebar. Het gebied is populair om te skiën in de winter. In de zomer kunt u in de omgeving onder meer wandelen, mountainbiken, raften, canyoning en golfen. De Arc 1600-skischool en een aantal skiliften, waaronder de skiliften Mont Blanc en Cachette, liggen op minder dan 9 minuten lopen van het hotel. Het treinstation van Bourg-Saint-Maurice ligt op 15 kilometer afstand en is verbonden met het resort door een kabelspoorweg.


Belangrijke informatie

Alle gasten hebben gratis toegang tot de spa en tegen een toeslag is er een 'spa-kit' beschikbaar. Gelieve het hotel bij het reserveren te laten weten als u een kamer met toegang voor gasten met een lichamelijke beperking nodig heeft. Openingstijden van de receptie: - juli en augustus: 07:00-20:00 uur - rest van het jaar: 07:00 tot 23:00 uur Huisdieren zijn toegestaan tegen een toeslag van EUR 10 per huisdier per nacht.

 
 
facebook g+ twitter