Noord-Amerika > Canada > Whistler > Adara Hotel

Informatie over bezwaar Adara Hotel

Welkom op Adara Hotel op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Adara Hotel, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Adara Hotel, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Adara Hotel, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Adara Hotel

Adara Hotel: Accommodatie in hotels Whistler - HotelsAdara Hotel: Accommodatie in hotels Whistler - HotelsAdara Hotel: Accommodatie in hotels Whistler - HotelsAdara Hotel: Accommodatie in hotels Whistler - HotelsAdara Hotel: Accommodatie in hotels Whistler - HotelsAdara Hotel: Accommodatie in hotels Whistler - HotelsAdara Hotel: Accommodatie in hotels Whistler - HotelsAdara Hotel: Accommodatie in hotels Whistler - HotelsAdara Hotel: Accommodatie in hotels Whistler - HotelsAdara Hotel: Accommodatie in hotels Whistler - HotelsAdara Hotel: Accommodatie in hotels Whistler - HotelsAdara Hotel: Accommodatie in hotels Whistler - HotelsAdara Hotel: Accommodatie in hotels Whistler - HotelsAdara Hotel: Accommodatie in hotels Whistler - HotelsAdara Hotel: Accommodatie in hotels Whistler - HotelsAdara Hotel: Accommodatie in hotels Whistler - HotelsAdara Hotel: Accommodatie in hotels Whistler - Hotels
Naam:  Adara Hotel
Straat:  4122 Village Green
Stad:  V0N 1B4 Whistler
Staat:  Canada
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
$249
169 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endeskplfresptitsvrubgdanofisltrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Dit eigentijdse boetiekhotel ligt op een steenworp afstand van alle attracties en recreatieve activiteiten van Whistler in Brits-Columbia. Het biedt ontspannende faciliteiten, moderne kamers en handige diensten. Het Adara Hotel heeft een seizoensgebonden buitenzwembad en een bubbelbad dat het hele jaar beschikbaar is en uitzicht op de berg van Whistler heeft. Diensten in Hotel Adara zijn onder andere de verhuur en reparatie van benodigdheden en vervoer door de omgeving. Het hotel ligt op een steenworp afstand van de beste restaurants en uitgaansgelegenheden in Whistler. Het bekwame personeel helpt u graag met het maken van reserveringen voor restaurants en kan u het laatste nieuws over nachtclubs geven.


Belangrijke informatie

Bij het inchecken zijn een identiteitsbewijs met een pasfoto en een creditcard vereist. Alle speciale verzoeken zijn afhankelijk van de beschikbaarheid bij het inchecken. Speciale verzoeken kunnen niet worden gegarandeerd en er kunnen extra kosten van toepassing zijn. Houd er rekening mee dat het hotel geheel rookvrij is. Indien er gerookt wordt in een kamer, zullen er schoonmaakkosten in rekening worden gebracht. Houd er rekening mee dat het buitenbad van het vroege voorjaar tot de late herfst is geopend.

 
 
facebook g+ twitter