Europa > Faeröer > Sørvágur > Hotel Vagar

Informatie over bezwaar Hotel Vagar

Welkom op Hotel Vagar op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Vagar, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Vagar, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Vagar, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Vagar

Hotel Vagar: Accommodatie in hotels Sørvágur - HotelsHotel Vagar: Accommodatie in hotels Sørvágur - HotelsHotel Vagar: Accommodatie in hotels Sørvágur - HotelsHotel Vagar: Accommodatie in hotels Sørvágur - HotelsHotel Vagar: Accommodatie in hotels Sørvágur - HotelsHotel Vagar: Accommodatie in hotels Sørvágur - HotelsHotel Vagar: Accommodatie in hotels Sørvágur - HotelsHotel Vagar: Accommodatie in hotels Sørvágur - HotelsHotel Vagar: Accommodatie in hotels Sørvágur - HotelsHotel Vagar: Accommodatie in hotels Sørvágur - HotelsHotel Vagar: Accommodatie in hotels Sørvágur - HotelsHotel Vagar: Accommodatie in hotels Sørvágur - HotelsHotel Vagar: Accommodatie in hotels Sørvágur - HotelsHotel Vagar: Accommodatie in hotels Sørvágur - HotelsHotel Vagar: Accommodatie in hotels Sørvágur - HotelsHotel Vagar: Accommodatie in hotels Sørvágur - HotelsHotel Vagar: Accommodatie in hotels Sørvágur - Hotels
Naam:  Hotel Vagar
Straat:  Djúpheiðar 2
Stad:  380 Sørvágur
Staat:  Faeröer
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
750 kr
101 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endeplfresptithusvrudanofirotrnlelarzh

Korte Beschrijving

Dit hotel ligt op het eiland Vágar, in het pittoreske vissersdorpje Sørvágur en op slechts 2 minuten lopen van de luchthaven Vágar. Het biedt gratis parkeergelegenheid en een indrukwekkend uitzicht op het landschap. De lichte, frisse kamers van Hotel Vagar zijn voorzien van een houten vloer en een satelliet-tv. Alle kamers hebben een eigen badkamer en sommige beschikken ook over een aparte zithoek. In het à-la-carterestaurant en de bar worden internationale gerechten en lokale specialiteiten geserveerd. Dit hotel bevindt zich op ongeveer 50 km van Tórshavn, de hoofdstad van de Faeröer. De omgeving leent zich uitstekend voor wandelen, vissen en paardrijden.

 
 
facebook g+ twitter