Afrika > Senegal > Dakar > Sargal Hôtel

Informatie over bezwaar Sargal Hôtel

Welkom op Sargal Hôtel op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Sargal Hôtel, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Sargal Hôtel, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Sargal Hôtel, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Sargal Hôtel

Sargal Hôtel: Accommodatie in hotels Dakar - HotelsSargal Hôtel: Accommodatie in hotels Dakar - HotelsSargal Hôtel: Accommodatie in hotels Dakar - HotelsSargal Hôtel: Accommodatie in hotels Dakar - HotelsSargal Hôtel: Accommodatie in hotels Dakar - HotelsSargal Hôtel: Accommodatie in hotels Dakar - HotelsSargal Hôtel: Accommodatie in hotels Dakar - HotelsSargal Hôtel: Accommodatie in hotels Dakar - HotelsSargal Hôtel: Accommodatie in hotels Dakar - HotelsSargal Hôtel: Accommodatie in hotels Dakar - HotelsSargal Hôtel: Accommodatie in hotels Dakar - HotelsSargal Hôtel: Accommodatie in hotels Dakar - HotelsSargal Hôtel: Accommodatie in hotels Dakar - HotelsSargal Hôtel: Accommodatie in hotels Dakar - HotelsSargal Hôtel: Accommodatie in hotels Dakar - HotelsSargal Hôtel: Accommodatie in hotels Dakar - HotelsSargal Hôtel: Accommodatie in hotels Dakar - Hotels
Naam:  Sargal Hôtel
Straat:  Route de l'Aéroport
Stad:  BP 38168 Dakar
Staat:  Senegal
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
36100 CFA
55 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endefresptitsvrutrnlarzhja

Korte Beschrijving

Het Sargal Hôtel ligt op 500 meter van het Virage-strand en op 300 meter van de luchthaven Léopold Sédar Senghor. Het beschikt over airconditioning en kamers met gratis WiFi. Elke kamer is voorzien van satelliet-tv en een telefoon. Alle kamers hebben een eigen badkamer en sommige een eigen balkon. Er wordt elke ochtend een continentaal ontbijtbuffet geserveerd in het Sargal Hôtel. Gasten kunnen ook ontspannen met een drankje of naar de flatscreen-tv in de bar van het hotel kijken die is voorzien van airconditioning en genieten van lokale en internationale gerechten in het restaurant. De wijk Almadies met zijn bars en restaurants ligt op slechts 5 minuten van het hotel.

 
 
facebook g+ twitter