Europa > Oostenrijk > Salzburg > Salzburg Land > Salzburg > Hotel Sacher Salzburg

Informatie over bezwaar Hotel Sacher Salzburg

Welkom op Hotel Sacher Salzburg op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Sacher Salzburg, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Sacher Salzburg, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Sacher Salzburg, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Sacher Salzburg

Hotel Sacher Salzburg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Sacher Salzburg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Sacher Salzburg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Sacher Salzburg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Sacher Salzburg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Sacher Salzburg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Sacher Salzburg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Sacher Salzburg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Sacher Salzburg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Sacher Salzburg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Sacher Salzburg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Sacher Salzburg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Sacher Salzburg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Sacher Salzburg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Sacher Salzburg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Sacher Salzburg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Sacher Salzburg: Accommodatie in hotels Salzburg - Hotels
Naam:  Hotel Sacher Salzburg
Straat:  Schwarzstraße 5-7
Stad:  5020 Salzburg
Wijk:  Salzburg Land
Regio:  Salzburg
Staat:  Oostenrijk
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
250 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Het Sacher Salzburg opende haar deuren in 1866. Dit grootse, historische hotel ligt aan de oevers van de rivier de Salzbach in het centrum van de stad, en biedt een prachtig uitzicht op de oude binnenstad van Salzburg. In het hele hotel is gratis WiFi beschikbaar. Dit particuliere, luxe hotel combineert tijdloze elegantie en traditie met een hoog serviceniveau en moderne voorzieningen. Na een grondige renovatie is het hotel nu voorzien van ultramoderne technologie. Alle kamers en suites bieden een unieke inrichting en geavanceerde faciliteiten. De kamers zijn met zorg en oog voor detail ingericht door mevrouw Elisabeth Gürtler, de eigenaresse van het hotel. Zij heeft daarbij gebruikgemaakt van originele schilderijen, kostbare tapijten en zijden behang. Alle kamers van Hotel Sacher Salzburg beschikken over airconditioning, een minibar en badjassen. Het hotel biedt een uniek uitzicht op het silhouet van de oude stad en de vesting Hohensalzburg. In de elegante, typisch Oostenrijkse sfeer van het beroemde Café Sacher Salzburg wordt de originele Sachertaart geserveerd. Restaurant Zirbelzimmer, met zijn unieke houten lambrisering en bewerkte plafonds, is een populaire ontmoetingsplaats voor liefhebbers van gastronomische gerechten. Restaurant Roter Salon ligt aan het voetpad langs de Salzach en biedt een prachtig uitzicht op de oude binnenstad. In de ongedwongen ambiance van restaurant Salzachgrill kunt u genieten van barbecuespecialiteiten. In de Sacher Bar kunt u terecht voor een drankje uit het uitgebreide assortiment, onder het genot van live-pianomuziek.


Belangrijke informatie

Het fitnesscentrum is voor renovatie gesloten tot maart 2016.

 
 
facebook g+ twitter