Europa > Oostenrijk > Vorarlberg > Feldkirch > Rankweil > Hotel Hoher Freschen

Informatie over bezwaar Hotel Hoher Freschen

Welkom op Hotel Hoher Freschen op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Hoher Freschen, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Hoher Freschen, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Hoher Freschen, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Hoher Freschen

Hotel Hoher Freschen: Accommodatie in hotels Rankweil - HotelsHotel Hoher Freschen: Accommodatie in hotels Rankweil - HotelsHotel Hoher Freschen: Accommodatie in hotels Rankweil - HotelsHotel Hoher Freschen: Accommodatie in hotels Rankweil - HotelsHotel Hoher Freschen: Accommodatie in hotels Rankweil - HotelsHotel Hoher Freschen: Accommodatie in hotels Rankweil - HotelsHotel Hoher Freschen: Accommodatie in hotels Rankweil - HotelsHotel Hoher Freschen: Accommodatie in hotels Rankweil - HotelsHotel Hoher Freschen: Accommodatie in hotels Rankweil - HotelsHotel Hoher Freschen: Accommodatie in hotels Rankweil - HotelsHotel Hoher Freschen: Accommodatie in hotels Rankweil - HotelsHotel Hoher Freschen: Accommodatie in hotels Rankweil - HotelsHotel Hoher Freschen: Accommodatie in hotels Rankweil - HotelsHotel Hoher Freschen: Accommodatie in hotels Rankweil - HotelsHotel Hoher Freschen: Accommodatie in hotels Rankweil - HotelsHotel Hoher Freschen: Accommodatie in hotels Rankweil - HotelsHotel Hoher Freschen: Accommodatie in hotels Rankweil - Hotels
Naam:  Hotel Hoher Freschen
Straat:  Kreuzlingerstr. 2
Stad:  6830 Rankweil
Wijk:  Feldkirch
Regio:  Vorarlberg
Staat:  Oostenrijk
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
85 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endefresitrutrnlzh

Korte Beschrijving

Hotel Hoher Freschen biedt accommodatie in Rankweil, in het midden van het vierlandenpunt van Oostenrijk, Zwitserland, Liechtenstein en Zuid-Duitsland. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi. U kunt een bezoek brengen aan het restaurant van het hotel en in de tuin kunt u zich bij mooi weer na een drukke dag heerlijk ontspannen met een drankje. Elke kamer heeft een flatscreen-tv, een zithoek, een kluisje en een eigen badkamer. Voor uw comfort zijn er gratis toiletartikelen en een haardroger. Sommige kamers beschikken bovendien over een regendouche, een apart toilet en een Frans balkon met uitzicht op de basiliek of de Zwitserse bergen. De accommodatie biedt roomservice. In de wijnkelder van de accommodatie is een grote verscheidenheid aan wijnen verkrijgbaar. Het hotel biedt een skiopslag en fietsverhuur. In de omgeving zijn tal van activiteiten mogelijk, zoals skiën en golfen. De basiliek en het historische centrum liggen in de onmiddellijke nabijheid van de accommodatie.


Belangrijke informatie

Als u buiten de openingstijden van de receptie (na 22:00 uur) verwacht te arriveren, wordt u verzocht dit van tevoren door te geven aan de accommodatie. De contactgegevens staan vermeld in de reserveringsbevestiging.

 
 
facebook g+ twitter