Europa > Oostenrijk > Vorarlberg > Bludenz > Brand > Familienhotel Lagant

Informatie over bezwaar Familienhotel Lagant

Welkom op Familienhotel Lagant op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Familienhotel Lagant, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Familienhotel Lagant, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Familienhotel Lagant, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Familienhotel Lagant

Familienhotel Lagant: Accommodatie in hotels Brand - HotelsFamilienhotel Lagant: Accommodatie in hotels Brand - HotelsFamilienhotel Lagant: Accommodatie in hotels Brand - HotelsFamilienhotel Lagant: Accommodatie in hotels Brand - HotelsFamilienhotel Lagant: Accommodatie in hotels Brand - HotelsFamilienhotel Lagant: Accommodatie in hotels Brand - HotelsFamilienhotel Lagant: Accommodatie in hotels Brand - HotelsFamilienhotel Lagant: Accommodatie in hotels Brand - HotelsFamilienhotel Lagant: Accommodatie in hotels Brand - HotelsFamilienhotel Lagant: Accommodatie in hotels Brand - HotelsFamilienhotel Lagant: Accommodatie in hotels Brand - HotelsFamilienhotel Lagant: Accommodatie in hotels Brand - HotelsFamilienhotel Lagant: Accommodatie in hotels Brand - HotelsFamilienhotel Lagant: Accommodatie in hotels Brand - HotelsFamilienhotel Lagant: Accommodatie in hotels Brand - HotelsFamilienhotel Lagant: Accommodatie in hotels Brand - HotelsFamilienhotel Lagant: Accommodatie in hotels Brand - Hotels
Naam:  Familienhotel Lagant
Straat:  Studa 104
Stad:  6708 Brand
Wijk:  Bludenz
Regio:  Vorarlberg
Staat:  Oostenrijk
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
136 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endefresithurutrnlelarzh

Korte Beschrijving

Familienhotel Lagant ligt in de Brandnervallei en heeft geweldig uitzicht op het Massief van Rätikon. Het biedt gratis WiFi, professionele kinderopvang en tal van sport- en wellnessfaciliteiten. Alle kamers hebben een balkon, een zeer grote badkamer en kabel-tv. Sommige kamers hebben een bad. Familienhotel Lagant serveert elke ochtend een ontbijt in het rookvrije restaurant. U kunt ook halfpension boeken en dat is dan inclusief een 4-gangendiner. In het speciale kinderrestaurant kunnen de kinderen onder toezicht hun kookkunsten uitproberen. Familienhotel Lagant heeft onder andere op het terrein tennisbanen, een grote spa met zwembaden en een hot tub met een groot zonneterras en een gazon. Een grote speelkamer met een workshop voor kinderen, schaakspellen, een biljart, een flipperkast en een tafeltennistafel zijn ook aanwezig. De Brandnervallei biedt in elk seizoen een breed scala aan sport- en recreatiemogelijkheden, zoals wandelen en skiën. Familienhotel Lagant heeft op aanvraag buggy's beschikbaar die geschikt zijn voor bergpaden. Een langlaufloipe loopt langs het hotel.

 
 
facebook g+ twitter