Europa > Oostenrijk > Vorarlberg > Bludenz > Brand > Alpenhotel Zimba

Informatie over bezwaar Alpenhotel Zimba

Welkom op Alpenhotel Zimba op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Alpenhotel Zimba, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Alpenhotel Zimba, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Alpenhotel Zimba, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Alpenhotel Zimba

Alpenhotel Zimba: Accommodatie in hotels Brand - HotelsAlpenhotel Zimba: Accommodatie in hotels Brand - HotelsAlpenhotel Zimba: Accommodatie in hotels Brand - HotelsAlpenhotel Zimba: Accommodatie in hotels Brand - HotelsAlpenhotel Zimba: Accommodatie in hotels Brand - HotelsAlpenhotel Zimba: Accommodatie in hotels Brand - HotelsAlpenhotel Zimba: Accommodatie in hotels Brand - HotelsAlpenhotel Zimba: Accommodatie in hotels Brand - HotelsAlpenhotel Zimba: Accommodatie in hotels Brand - HotelsAlpenhotel Zimba: Accommodatie in hotels Brand - HotelsAlpenhotel Zimba: Accommodatie in hotels Brand - HotelsAlpenhotel Zimba: Accommodatie in hotels Brand - HotelsAlpenhotel Zimba: Accommodatie in hotels Brand - HotelsAlpenhotel Zimba: Accommodatie in hotels Brand - HotelsAlpenhotel Zimba: Accommodatie in hotels Brand - HotelsAlpenhotel Zimba: Accommodatie in hotels Brand - HotelsAlpenhotel Zimba: Accommodatie in hotels Brand - Hotels
Naam:  Alpenhotel Zimba
Straat:  Studa 54
Stad:  6708 Brand
Wijk:  Bludenz
Regio:  Vorarlberg
Staat:  Oostenrijk
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
110 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endeskfresitrutrnlarzh

Korte Beschrijving

Alpenhotel Zimba serveert gastronomische, Oostenrijkse gerechten. Het ligt tegenover de golfbaan van Brand en op 5 minuten lopen van de kabelbaan en het centrum van Brand. Het hotel heeft een spa en een tuin met een vijver. Alle kamers hebben een balkon of een terras, een eigen badkamer en kabel-tv. Er is gratis WiFi in het hele gebouw. U kunt uw skibenodigdheden opbergen in de skiopslag, die is voorzien van een droger voor sneeuwschoenen. De spafaciliteiten van Alpenhotel Zimba omvatten een sauna, een stoombad, een hot tub, een solarium en een infraroodcabine. Er worden Kneipp-behandelingen en massages gegeven. Het hotel ligt op 15 minuten rijden van de stad Bludenz en op 45 minuten van Bregenz.

 
 
facebook g+ twitter