Europa > Luxemburg > Mondorf-les-Bains > Mondorf Parc Hotel

Informatie over bezwaar Mondorf Parc Hotel

Welkom op Mondorf Parc Hotel op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Mondorf Parc Hotel, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Mondorf Parc Hotel, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Mondorf Parc Hotel, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Mondorf Parc Hotel

Mondorf Parc Hotel: Accommodatie in hotels Mondorf-les-Bains - HotelsMondorf Parc Hotel: Accommodatie in hotels Mondorf-les-Bains - HotelsMondorf Parc Hotel: Accommodatie in hotels Mondorf-les-Bains - HotelsMondorf Parc Hotel: Accommodatie in hotels Mondorf-les-Bains - HotelsMondorf Parc Hotel: Accommodatie in hotels Mondorf-les-Bains - HotelsMondorf Parc Hotel: Accommodatie in hotels Mondorf-les-Bains - HotelsMondorf Parc Hotel: Accommodatie in hotels Mondorf-les-Bains - HotelsMondorf Parc Hotel: Accommodatie in hotels Mondorf-les-Bains - HotelsMondorf Parc Hotel: Accommodatie in hotels Mondorf-les-Bains - HotelsMondorf Parc Hotel: Accommodatie in hotels Mondorf-les-Bains - HotelsMondorf Parc Hotel: Accommodatie in hotels Mondorf-les-Bains - HotelsMondorf Parc Hotel: Accommodatie in hotels Mondorf-les-Bains - HotelsMondorf Parc Hotel: Accommodatie in hotels Mondorf-les-Bains - HotelsMondorf Parc Hotel: Accommodatie in hotels Mondorf-les-Bains - HotelsMondorf Parc Hotel: Accommodatie in hotels Mondorf-les-Bains - HotelsMondorf Parc Hotel: Accommodatie in hotels Mondorf-les-Bains - HotelsMondorf Parc Hotel: Accommodatie in hotels Mondorf-les-Bains - Hotels
Naam:  Mondorf Parc Hotel
Straat:  Avenue des Bains / BP 52
Stad:  5601 Mondorf-les-Bains
Staat:  Luxemburg
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
170 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endeplfresptitrubgdanofitrnlarzhja

Korte Beschrijving

Het Mondorf Parc Hotel ligt in een groene omgeving en biedt kamers met gratis toegang tot de spa het Domaine Thermal. Het beschikt over een fitnesscentrum van 1800 m² en grote tuinen. Er is gratis WiFi in het hele hotel. De comfortabele kamers van dit 4-sterrenhotel hebben allemaal een eigen balkon. U kunt tijdens uw verblijf en op de dag van vertrek gratis gebruikmaken van het thermaalbad, sauna's, stoombaden en spabaden van het Domaine Thermal. Er is ook een tennisbaan, een buitenzwembad, en een fitnessruimte met een oppervlak van 1800 m². Het restaurant is gespecialiseerd in dieetmaaltijden en kwaliteitswijnen. De Bistro biedt een menu met hapjes en er heeft een terras.


Belangrijke informatie

De spa van het hotel is alleen toegankelijk is voor personen van 16 jaar of ouder. Badkleding is verplicht in de wellnessruimte, met inbegrip van de thermale baden en zwembaden. Extra bedden kunnen alleen worden aangevraagd als u een suite reserveert.

 
 
facebook g+ twitter