Informatie over bezwaar Beau-Séjour

Welkom op Beau-Séjour op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Beau-Séjour, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Beau-Séjour, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Beau-Séjour, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Beau-Séjour

Beau-Séjour: Accommodatie in hotels Mondorf-les-Bains - HotelsBeau-Séjour: Accommodatie in hotels Mondorf-les-Bains - HotelsBeau-Séjour: Accommodatie in hotels Mondorf-les-Bains - HotelsBeau-Séjour: Accommodatie in hotels Mondorf-les-Bains - HotelsBeau-Séjour: Accommodatie in hotels Mondorf-les-Bains - HotelsBeau-Séjour: Accommodatie in hotels Mondorf-les-Bains - HotelsBeau-Séjour: Accommodatie in hotels Mondorf-les-Bains - HotelsBeau-Séjour: Accommodatie in hotels Mondorf-les-Bains - HotelsBeau-Séjour: Accommodatie in hotels Mondorf-les-Bains - HotelsBeau-Séjour: Accommodatie in hotels Mondorf-les-Bains - HotelsBeau-Séjour: Accommodatie in hotels Mondorf-les-Bains - HotelsBeau-Séjour: Accommodatie in hotels Mondorf-les-Bains - HotelsBeau-Séjour: Accommodatie in hotels Mondorf-les-Bains - HotelsBeau-Séjour: Accommodatie in hotels Mondorf-les-Bains - HotelsBeau-Séjour: Accommodatie in hotels Mondorf-les-Bains - HotelsBeau-Séjour: Accommodatie in hotels Mondorf-les-Bains - HotelsBeau-Séjour: Accommodatie in hotels Mondorf-les-Bains - Hotels
Naam:  Beau-Séjour
Straat:  Avenue Dr Klein, 3
Stad:  5630 Mondorf-les-Bains
Staat:  Luxemburg
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
78 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endefresptitrutrnlarzhja

Korte Beschrijving

Dit hotel wordt beheerd door een familie en biedt kamers in boetiekstijl met moderne faciliteiten en een gastronomisch restaurant. Beau-Sejour biedt gratis WiFi en ligt op slechts 350 meter van de spa van Mondorf-Les-Bains. Alle kamers in dit intieme hotel beschikken over een flatscreen-tv met kabelkanalen, een bureau en een koelkast. Hotel Beau-Sejour serveert elke ochtend een continentaal ontbijtbuffet met verschillende soorten brood, ontbijtgranen en koffie. Casino 2000 bevindt zich op 600 meter van de accommodatie. De belangrijkste bezienswaardigheden van de stad Luxemburg, waaronder het Palais Grand-Ducal en de Place d'Armes, bevinden zich op slechts 30 minuten rijden. Er is gratis privéparkeergelegenheid. In de elegante eetzaal van Le Nid Gourmand kunt u genieten van seizoensgebonden Franse gerechten. Het restaurant serveert à-la-cartegerechten zowel binnen als buiten op het terras, bij mooi weer.

 
 
facebook g+ twitter