Europa > Luxemburg > Luxembourg > Yasha Hotel

Informatie over bezwaar Yasha Hotel

Welkom op Yasha Hotel op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Yasha Hotel, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Yasha Hotel, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Yasha Hotel, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Yasha Hotel

Yasha Hotel: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsYasha Hotel: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsYasha Hotel: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsYasha Hotel: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsYasha Hotel: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsYasha Hotel: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsYasha Hotel: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsYasha Hotel: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsYasha Hotel: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsYasha Hotel: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsYasha Hotel: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsYasha Hotel: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsYasha Hotel: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsYasha Hotel: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsYasha Hotel: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsYasha Hotel: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsYasha Hotel: Accommodatie in hotels Luxembourg - Hotels
Naam:  Yasha Hotel
Straat:  27 Rue Joseph Junck
Stad:  L-1839 Luxembourg
Staat:  Luxemburg
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
80 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeplfresptithusvrubgdanofihrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Dit familiehotel beschikt over elegante en praktisch ingerichte accommodatie. Het hotel ligt op een uitstekende locatie, aan de rand van het centrum en dicht bij het treinstation. Yasha Hotel beschikt over gezellige, goed ingerichte kamers, met alle benodigde moderne faciliteiten om uw verblijf in het betoverende Luxemburg te veraangenamen. In het hele hotel is WiFi beschikbaar. Nadat u genoten hebt van het gezonde ontbijtbuffet, kunt u de omgeving verkennen. Het hotel heeft een geweldige vervoersverbinding, het busstation ligt net om de hoek en het treinstation ligt op 100 meter van het hotel. Het hotel ligt op slechts 400 meter van het centrum van de stad, zodat u gemakkelijk elke bezienswaardigheid waar uw interesse naar uit gaat kunt bezoeken. Er is een supermarkt en er zijn verschillende bars dicht bij het hotel.


Belangrijke informatie

Als u een extra bed wilt laten plaatsen, wordt u verzocht na het reserveren contact op te nemen met de accommodatie. U wordt verzocht ten minste 24 uur van tevoren uw verwachte aankomsttijd door te geven aan het Yasha Hotel. U kunt dit tijdens het reserveren vermelden in het veld Speciale Verzoeken of u kunt rechtstreeks contact opnemen met de accommodatie.

 
 
facebook g+ twitter