Zuid-Amerika > Bolivia > Sucre > Capital Plaza Hotel

Informatie over bezwaar Capital Plaza Hotel

Welkom op Capital Plaza Hotel op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Capital Plaza Hotel, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Capital Plaza Hotel, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Capital Plaza Hotel, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Capital Plaza Hotel

Capital Plaza Hotel: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsCapital Plaza Hotel: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsCapital Plaza Hotel: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsCapital Plaza Hotel: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsCapital Plaza Hotel: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsCapital Plaza Hotel: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsCapital Plaza Hotel: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsCapital Plaza Hotel: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsCapital Plaza Hotel: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsCapital Plaza Hotel: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsCapital Plaza Hotel: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsCapital Plaza Hotel: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsCapital Plaza Hotel: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsCapital Plaza Hotel: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsCapital Plaza Hotel: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsCapital Plaza Hotel: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsCapital Plaza Hotel: Accommodatie in hotels Sucre - Hotels
Naam:  Capital Plaza Hotel
Straat:  Plaza 25 De Mayo Nº 29
Stad:  0000 Sucre
Staat:  Bolivia
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
56 €
$61
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endefresitrurotrnlarzh

Korte Beschrijving

Het Capital Plaza is gevestigd in het centrum van Sucre in een elegant herenhuis dat antieke meubels en uitzicht op het 25 de Mayo-plein biedt. De openluchtlobby is voorzien van een wenteltrap en een pittoreske fontein. De klassieke kamers van het Capital Plaza Hotel bieden behang met bloemprint en decoratieve houten meubels. Alle kamers zijn voorzien van kabel-tv, een minibar en gratis WiFi. Gasten van Capital Plaza Hotel kunnen gebruikmaken van het zwembad met Egyptische thema of genieten van een potje biljarten in de Engelse recreatieruimte. Het landelijk ingerichte restaurant serveert vis, schelp- en schaaldieren en een dagelijks ontbijt met yoghurt, verse vruchtensappen en ontbijtgranen. Het Capital Plaza Hotel biedt een pendeldienst vanaf/naar de luchthaven en gratis parkeergelegenheid in de buurt. U kunt tevens gebruikmaken van een businesscentrum.

 
 
facebook g+ twitter