Zuid-Amerika > Bolivia > Sucre > Hotel Monasterio

Informatie over bezwaar Hotel Monasterio

Welkom op Hotel Monasterio op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Monasterio, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Monasterio, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Monasterio, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Monasterio

Hotel Monasterio: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsHotel Monasterio: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsHotel Monasterio: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsHotel Monasterio: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsHotel Monasterio: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsHotel Monasterio: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsHotel Monasterio: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsHotel Monasterio: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsHotel Monasterio: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsHotel Monasterio: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsHotel Monasterio: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsHotel Monasterio: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsHotel Monasterio: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsHotel Monasterio: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsHotel Monasterio: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsHotel Monasterio: Accommodatie in hotels Sucre - HotelsHotel Monasterio: Accommodatie in hotels Sucre - Hotels
Naam:  Hotel Monasterio
Straat:  Calvo N°140
Stad:  1343 Sucre
Staat:  Bolivia
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
46 €
$46
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endefresitrunlarzh

Korte Beschrijving

Het Hotel Monasterio is gevestigd in een koloniaal huis uit de 16e eeuw. Het biedt kamers met gratis WiFi en een stijlvolle inrichting. Een restaurant is aanwezig, en u kunt hier gratis parkeren. Het hotel ligt op 250 meter van het Plaza 25 de Mayo. De kamers zijn voorzien van houten nachtkastjes en een houten bureau, een kabel-tv en verwarming. Een aantal kamers heeft een eigen bubbelbad. Er wordt elke ochtend een ontbijtbuffet verzorgd. De restaurants bieden internationale gerechten, en op het terras is het genieten van drankjes van de bar. U kunt heerlijk ontspannen met een massage, of fietsen huren om de stad te verkennen. De 24-uursreceptie kan pendeldiensten van/naar de luchthaven voor u regelen. Hotel Monasterio ligt tegenover de kerk Iglesia Santo Domingo, en het is iets minder dan 2 km naar het busstation.

 
 
facebook g+ twitter