Europa > Monaco > Monte Carlo > Hôtel Hermitage Monte-Carlo

Informatie over bezwaar Hôtel Hermitage Monte-Carlo

Welkom op Hôtel Hermitage Monte-Carlo op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hôtel Hermitage Monte-Carlo, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hôtel Hermitage Monte-Carlo, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hôtel Hermitage Monte-Carlo, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hôtel Hermitage Monte-Carlo

Hôtel Hermitage Monte-Carlo: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel Hermitage Monte-Carlo: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel Hermitage Monte-Carlo: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel Hermitage Monte-Carlo: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel Hermitage Monte-Carlo: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel Hermitage Monte-Carlo: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel Hermitage Monte-Carlo: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel Hermitage Monte-Carlo: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel Hermitage Monte-Carlo: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel Hermitage Monte-Carlo: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel Hermitage Monte-Carlo: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel Hermitage Monte-Carlo: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel Hermitage Monte-Carlo: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel Hermitage Monte-Carlo: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel Hermitage Monte-Carlo: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel Hermitage Monte-Carlo: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel Hermitage Monte-Carlo: Accommodatie in hotels Monte Carlo - Hotels
Naam:  Hôtel Hermitage Monte-Carlo
Straat:  Square Beaumarchais
Stad:  98000 Monte Carlo
Staat:  Monaco
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
343 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Hôtel Hermitage is een luxe 5-sterrenhotel in een monumentaal paleis in Monaco. Het hotel heeft een inrichting in de stijl van de belle époque en ligt op slechts 200 meter afstand van het Monte-Carlo Casino. Het hotel beschikt over een wintertuin en u heeft toegang tot de spa van 7000 m². De kamers van Hôtel Hermitage zijn individueel ingericht en voorzien van airconditioning, een minibar, een flatscreen-tv en antiek meubilair. Elke kamer biedt uitzicht op de stad, de tuin of de zee. Een dvd-speler en videospelletjes zijn op verzoek beschikbaar. Er wordt een selectie van wijnen en sterke dranken geserveerd in de Crystal Bar met lederen fauteuils. In het restaurant Vistamar, dat is voorzien van een terras met uitzicht op de haven, kunt u zich te goed doen aan gastronomische gerechten. Voor versgebakken zoete deegwaren kunt u terecht in de Limùn Bar. U kunt zeewaterbehandelingen boeken en heerlijk ontspannen in de sauna. Het fitnesscentrum biedt een panoramisch uitzicht op zee. Er is gratis WiFi beschikbaar in de lobby van het hotel. De luchthaven van Nice ligt op 40 minuten rijden van het hotel en een helikopterservice is op verzoek beschikbaar. Er is tevens een gratis pendeldienst naar het privéstrand beschikbaar.


Belangrijke informatie

Het restaurant Vistamar is in juli en augustus gesloten voor de lunch. U ontvangt een pasje waarmee u gratis of tegen een gereduceerd tarief toegang heeft tot bedrijven die aangesloten zijn bij de Société des Bains de Mer. Het pasje biedt gratis toegang tot de spa Thermes Marins Monte-Carlo, onder Hôtel de Paris en is bereikbaar met een lift. Bij een lang verblijf kan het voorkomen dat u wordt gevraagd van kamer te wisselen. Het hotel behoudt zich het recht voor om het totale bedrag van uw verblijf op uw creditcard in rekening te brengen. Als de betaling is geweigerd, wordt de reservering automatisch geannuleerd. Bij aankomst wordt er ter garantie een pre-autorisatie uitgevoerd op uw creditcard.

 
 
facebook g+ twitter