Europa > Oostenrijk > Salzburg > Salzburg Land > Salzburg > AllYouNeed Hotel Salzburg

Informatie over bezwaar AllYouNeed Hotel Salzburg

Welkom op AllYouNeed Hotel Salzburg op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object AllYouNeed Hotel Salzburg, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object AllYouNeed Hotel Salzburg, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid AllYouNeed Hotel Salzburg, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • AllYouNeed Hotel Salzburg

AllYouNeed Hotel Salzburg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAllYouNeed Hotel Salzburg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAllYouNeed Hotel Salzburg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAllYouNeed Hotel Salzburg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAllYouNeed Hotel Salzburg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAllYouNeed Hotel Salzburg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAllYouNeed Hotel Salzburg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAllYouNeed Hotel Salzburg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAllYouNeed Hotel Salzburg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAllYouNeed Hotel Salzburg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAllYouNeed Hotel Salzburg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAllYouNeed Hotel Salzburg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAllYouNeed Hotel Salzburg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAllYouNeed Hotel Salzburg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAllYouNeed Hotel Salzburg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAllYouNeed Hotel Salzburg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsAllYouNeed Hotel Salzburg: Accommodatie in hotels Salzburg - Hotels
Naam:  AllYouNeed Hotel Salzburg
Straat:  Glockengasse 4b
Stad:  5020 Salzburg
Wijk:  Salzburg Land
Regio:  Salzburg
Staat:  Oostenrijk
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresithusvrufirotrnlarzhja

Korte Beschrijving

Het AllYouNeed Hotel Salzburg ligt aan de voet van de Kapuzinerberg, in het centrum van Salzburg, op slechts 7 minuten lopen van de Mirabell-tuinen. Het hotel biedt rookvrije kamers met gratis WiFi en een warm en koud ontbijtbuffet. De kamers zijn alle voorzien van een flatscreen-tv met internationale zenders, en in de badkamer vindt u een douche en een haardroger. Op het dakterras met panoramisch uitzicht over de stad van het AllYouNeed Hotel Salzburg kunt u genieten van uw ontbijt. Slot Mirabell, de Getreidegasse, de kathedraal, Festival Hall, het Mozart-plein en meer bezienswaardigheden zijn allemaal gemakkelijk te voet bereikbaar. Het AllYouNeed Hotel Salzburg is elk jaar geopend van begin juli tot eind september.


Belangrijke informatie

De receptie is geopend van 07:00 tot 23:00 uur. Indien u later dan 23:00 uur aankomt, belt u dan bij de ingang aan. De nachtportier zal dan opendoen. Als u met de auto komt, rijdt u de Glockengasse in tot aan de slagboom. Druk op de bel met "Hotel" en de slagboom zal worden geopend. Daarna rijdt u door naar het einde van de straat. Houd er rekening mee dat het genoemde parkeerbeleid verwijst naar openbare parkeerplaatsen in een garage. Vooraf reserveren is niet mogelijk. U kunt parkeerkaarten bij de receptie kopen. Dit is een seizoensgebonden hotel dat elk jaar geopend is van 1 juli tot 30 september.

 
 
facebook g+ twitter