Informatie over bezwaar Hotel Amadeus

Welkom op Hotel Amadeus op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Amadeus, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Amadeus, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Amadeus, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Amadeus

Hotel Amadeus: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Amadeus: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Amadeus: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Amadeus: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Amadeus: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Amadeus: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Amadeus: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Amadeus: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Amadeus: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Amadeus: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Amadeus: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Amadeus: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Amadeus: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Amadeus: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Amadeus: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Amadeus: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Amadeus: Accommodatie in hotels Salzburg - Hotels
Naam:  Hotel Amadeus
Straat:  Linzer Gasse 43-45
Stad:  5020 Salzburg
Wijk:  Salzburg Land
Regio:  Salzburg
Staat:  Oostenrijk
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
77 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Hotel Amadeus ligt in een rustig voetgangersgebied in het hart van het historische Salzburg en heeft kamers met een inrichting in de traditionele stijl van Salzburg, een kabel-tv en een eigen badkamer met een douche of bad. U kunt de speciale Sound of Music Tour gaan doen. De hele dag door kunt u gratis koffie, espresso en thee pakken in de Nespresso-hoek. Na een dag sightseeing in de stad kunt u zich heerlijk ontspannen in uw ruime kamer of bij de bar een drankje bestellen. 's Morgens kunt u in het restaurant of in uw kamer ontbijten. U kunt gebruikmaken van een computer in de lobby of een krant lezen op het terras van het hotel. Het attente personeel van de receptie geeft u graag informatie over uitstapjes of evenementen. Ook kunt u een auto of fietsen huren om Salzburg en de omgeving te ontdekken. Op slechts 150 meter van het hotel bevindt zich een openbare parkeergarage.


Belangrijke informatie

U wordt vriendelijk verzocht om op de dag van aankomst contact op te nemen met het hotel indien u verwacht na 18:00 uur te arriveren.

 
 
facebook g+ twitter