Informatie over bezwaar Hotel Elefant

Welkom op Hotel Elefant op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Elefant, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Elefant, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Elefant, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Elefant

Hotel Elefant: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Elefant: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Elefant: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Elefant: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Elefant: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Elefant: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Elefant: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Elefant: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Elefant: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Elefant: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Elefant: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Elefant: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Elefant: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Elefant: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Elefant: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Elefant: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Elefant: Accommodatie in hotels Salzburg - Hotels
Naam:  Hotel Elefant
Straat:  Sigmund-Haffner-Gasse 4
Stad:  5020 Salzburg
Wijk:  Salzburg Land
Regio:  Salzburg
Staat:  Oostenrijk
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
75 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Het historische, volledig gerenoveerde Hotel Elefant is gevestigd in een 13e-eeuws gebouw naast de Getreidegasse in het hart van de historische binnenstad van Salzburg. Het biedt gratis WiFi en een restaurant. U kunt elke dag goed beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. In het restaurant worden tevens Oostenrijkse gerechten en zoete lokale specialiteiten geserveerd. Alle individueel ingerichte kamers van Hotel Elefant zijn voorzien van een badkamer, kabel-tv en een minibar. Het merendeel van de kamers beschikt over airconditioning. Een aantal heeft een comfortabele zithoek. De geboorteplaats van Mozart en het Festspielhaus liggen op korte loopafstand van Hotel Elefant. Slot Mirabell, de vesting Hohensalzburg en de andere kant van het centrum van de stad bevinden zich op slechts 200 meter afstand.


Belangrijke informatie

Let op: Roken is strikt verboden in alle kamers en in het restaurant. De accommodatie behoudt zich het recht voor om een ​​vergoeding in rekening te brengen als dit beleid wordt geschonden. Bij het Rathaus Arch, aan het begin van het voetgangersgebied, is een slagboom. Druk om het hotel te bereiken op de knop aan de linkerkant van de paal. Via de intercom ontvangt u een toegangscode die u dient in te voeren zodat de slagboom omhoog gaat. Houdt u er rekening mee dat er openbare parkeergelegenheid in de buurt is, onder voorbehoud van beschikbaarheid en tegen een toeslag van EUR 13 per dag. Reserveren is niet mogelijk. Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met de accommodatie. Houdt u er rekening mee dat er een preautorisatie van EUR 500 zal worden uitgevoerd op uw creditcard voor de borg. Dit bedrag zal na inspectie van het appartement, op de dag van vertrek, weer worden vrijgegeven.

 
 
facebook g+ twitter