Europa > Liechtenstein > Vaduz > Hotel Gasthof Löwen

Informatie over bezwaar Hotel Gasthof Löwen

Welkom op Hotel Gasthof Löwen op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Gasthof Löwen, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Gasthof Löwen, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Gasthof Löwen, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Gasthof Löwen

Hotel Gasthof Löwen: Accommodatie in hotels Vaduz - HotelsHotel Gasthof Löwen: Accommodatie in hotels Vaduz - HotelsHotel Gasthof Löwen: Accommodatie in hotels Vaduz - HotelsHotel Gasthof Löwen: Accommodatie in hotels Vaduz - HotelsHotel Gasthof Löwen: Accommodatie in hotels Vaduz - HotelsHotel Gasthof Löwen: Accommodatie in hotels Vaduz - HotelsHotel Gasthof Löwen: Accommodatie in hotels Vaduz - HotelsHotel Gasthof Löwen: Accommodatie in hotels Vaduz - HotelsHotel Gasthof Löwen: Accommodatie in hotels Vaduz - HotelsHotel Gasthof Löwen: Accommodatie in hotels Vaduz - HotelsHotel Gasthof Löwen: Accommodatie in hotels Vaduz - HotelsHotel Gasthof Löwen: Accommodatie in hotels Vaduz - HotelsHotel Gasthof Löwen: Accommodatie in hotels Vaduz - HotelsHotel Gasthof Löwen: Accommodatie in hotels Vaduz - HotelsHotel Gasthof Löwen: Accommodatie in hotels Vaduz - HotelsHotel Gasthof Löwen: Accommodatie in hotels Vaduz - HotelsHotel Gasthof Löwen: Accommodatie in hotels Vaduz - Hotels
Naam:  Hotel Gasthof Löwen
Straat:  Herrengasse 35
Stad:  9490 Vaduz
Staat:  Liechtenstein
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
206 €
199 Fr.
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Hotel Gasthof Löwen dateert uit 1380 en ligt te midden van de wijngaarden. Het 4-sterrenhotel bevindt zich in Vaduz, de hoofdstad van Liechtenstein. Het centrum ligt op slechts 3 minuten lopen. Gratis WiFi is beschikbaar. Elke kamer van Hotel Gasthof Löwen is individueel ontworpen en beschikt over een minibar, houten vloeren en een badkamer. Het restaurant serveert specialiteiten uit Liechtenstein, internationale gerechten en een grote selectie heerlijke wijnen. Sommige wijnen komen uit de eigen wijngaarden van Hotel Gasthof Löwen. In de zomer kunnen gasten op het terras dineren. Er is gratis privéparkeergelegenheid beschikbaar bij Hotel Gasthof Löwen. De Zwitserse snelweg A13 is in 15 minuten rijden te bereiken. In 10 minuten lopen bevindt zich het treinstation van Buchs.


Belangrijke informatie

De receptie en het hele hotel is van 14:30 uur tot 17:30 uur gesloten. Als u buiten de openingstijden van de receptie verwacht aan te komen, wordt u vriendelijk verzocht om vooraf contact op te nemen met de accommodatie. De contactgegevens staan vermeld in de reserveringsbevestiging. Gasten zijn verplicht om een ​​geldig identiteitsbewijs met foto en een creditcard te tonen bij het inchecken. Houd er rekening mee dat alle Speciale Verzoeken afhankelijk zijn van beschikbaarheid en mogelijk extra kosten met zich meebrengen. Laat Hotel Gasthof Löwen van te voren weten wat uw verwachte aankomsttijd is. Tijdens het boeken kunt u het veld Speciale Verzoeken gebruiken, of u kunt rechtstreeks contact opnemen met de accommodatie met behulp van de contactgegevens in de reserveringsbevestiging.

 
 
facebook g+ twitter