Europa > Liechtenstein > Triesen > Hotel Meierhof

Informatie over bezwaar Hotel Meierhof

Welkom op Hotel Meierhof op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Meierhof, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Meierhof, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Meierhof, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Meierhof

Hotel Meierhof: Accommodatie in hotels Triesen - HotelsHotel Meierhof: Accommodatie in hotels Triesen - HotelsHotel Meierhof: Accommodatie in hotels Triesen - HotelsHotel Meierhof: Accommodatie in hotels Triesen - HotelsHotel Meierhof: Accommodatie in hotels Triesen - HotelsHotel Meierhof: Accommodatie in hotels Triesen - HotelsHotel Meierhof: Accommodatie in hotels Triesen - HotelsHotel Meierhof: Accommodatie in hotels Triesen - HotelsHotel Meierhof: Accommodatie in hotels Triesen - HotelsHotel Meierhof: Accommodatie in hotels Triesen - HotelsHotel Meierhof: Accommodatie in hotels Triesen - HotelsHotel Meierhof: Accommodatie in hotels Triesen - HotelsHotel Meierhof: Accommodatie in hotels Triesen - HotelsHotel Meierhof: Accommodatie in hotels Triesen - HotelsHotel Meierhof: Accommodatie in hotels Triesen - HotelsHotel Meierhof: Accommodatie in hotels Triesen - HotelsHotel Meierhof: Accommodatie in hotels Triesen - Hotels
Naam:  Hotel Meierhof
Straat:  Meierhofstrasse 15
Stad:  9495 Triesen
Staat:  Liechtenstein
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
127 Fr.
131 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofirotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Dit 4-sterrenhotel in Triesen ligt op een rustige locatie aan de rand van het bos, op slechts 1 km ten zuiden van Vaduz. Het hotel biedt gratis WiFi en een gratis parkeergarage. De moderne, rookvrije kamers van Hotel Meierhof beschikken allemaal over een balkon, kabel-tv, een minibar en een badkamer met haardroger. De brasserie Meierhof serveert mediterrane gerechten en specialiteiten uit Liechtenstein, bereid met regionale producten. Bij mooi weer kunt u dineren op het terras en genieten van het uitzicht op de Alpen. Op zaterdag en zondag wordt er tot 11:30 uur een ontbijt voor uitslapers geserveerd. U kunt gratis gebruikmaken van de fitnessruimte van Hotel Meierhof. De sauna is beschikbaar tegen een toeslag.


Belangrijke informatie

Let op: de receptie is van maandag t/m vrijdag geopend van 07:00 uur tot middernacht en op zaterdag van 07:00 tot 23:00 uur. Als u verwacht na 23:00 uur te arriveren, wordt u verzocht een paar uur van tevoren contact op te nemen met de accommodatie. Let op: het restaurant is geopend van maandag t/m vrijdag van 11:30 tot 13:45 uur en van 18:00 tot 21:45 uur. Het restaurant is gesloten op zaterdagen en zon- en feestdagen.

 
 
facebook g+ twitter