Europa > Liechtenstein > Triesenberg > Hotel Oberland

Informatie over bezwaar Hotel Oberland

Welkom op Hotel Oberland op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Oberland, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Oberland, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Oberland, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Oberland

Hotel Oberland: Accommodatie in hotels Triesenberg - HotelsHotel Oberland: Accommodatie in hotels Triesenberg - HotelsHotel Oberland: Accommodatie in hotels Triesenberg - HotelsHotel Oberland: Accommodatie in hotels Triesenberg - HotelsHotel Oberland: Accommodatie in hotels Triesenberg - HotelsHotel Oberland: Accommodatie in hotels Triesenberg - HotelsHotel Oberland: Accommodatie in hotels Triesenberg - HotelsHotel Oberland: Accommodatie in hotels Triesenberg - HotelsHotel Oberland: Accommodatie in hotels Triesenberg - HotelsHotel Oberland: Accommodatie in hotels Triesenberg - HotelsHotel Oberland: Accommodatie in hotels Triesenberg - HotelsHotel Oberland: Accommodatie in hotels Triesenberg - HotelsHotel Oberland: Accommodatie in hotels Triesenberg - HotelsHotel Oberland: Accommodatie in hotels Triesenberg - HotelsHotel Oberland: Accommodatie in hotels Triesenberg - HotelsHotel Oberland: Accommodatie in hotels Triesenberg - HotelsHotel Oberland: Accommodatie in hotels Triesenberg - Hotels
Naam:  Hotel Oberland
Straat:  Bergstrasse 25
Stad:  9497 Triesenberg
Staat:  Liechtenstein
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
85 Fr.
88 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Hotel Oberland heeft een prachtige ligging, op 940 meter boven de zeespiegel, te midden van de Alpen. Het beschikt over een terras met een panoramisch uitzicht over het Rijndal. U kunt er gratis gebruikmaken van WiFi. De kamer zijn modern ingericht en hebben een eigen balkon met uitzicht op de vallei. De kamers zijn uitgerust met een kluisje en een flatscreen-tv en beschikken over een badkamer met een douche of een ligbad. U kunt gebruikmaken van een businesshoek met ook internet. Deze businesshoek bevindt zich bij de receptie. In de kleine, ultramoderne sauna kunt u ontspannen. Op verzoek kunt u deze sauna ook voor privégebruik reserveren. Hotel Oberland ligt op 10 minuten rijden van Vaduz. Met de auto is het ook 10 minuten rijden naar het skigebied Malbun. De gratis pendeldienst rijdt 2 keer per dag van en naar het skigebied. Vanaf Hotel Oberland is het 20 km naar de golfclub van Bad Ragaz en in de zomermaanden beginnen wandel- en fietspaden pal voor de deur. Hotel Oberland kan een pendeldienst naar de luchthaven van Zürich verzorgen. Er is gratis privéparkeergelegenheid bij de accommodatie.


Belangrijke informatie

Als u met kinderen reist, dan wordt u verzocht vooraf hun leeftijden door te geven aan het hotel. De contactgegevens staan vermeld in de reserveringsbevestiging. U wordt vriendelijk verzocht om vooraf contact op te nemen met de accommodatie indien u na 18:00 uur verwacht te arriveren. U kunt uw aankomsttijd tijdens het reserveren vermelden in het veld Speciale Verzoeken of rechtstreeks contact opnemen met de accommodatie. De contactgegevens staan vermeld in de reserveringsbevestiging. Laat Hotel Oberland van te voren weten wat uw verwachte aankomsttijd is. Tijdens het boeken kunt u het veld Speciale Verzoeken gebruiken, of u kunt rechtstreeks contact opnemen met de accommodatie met behulp van de contactgegevens in de reserveringsbevestiging.

 
 
facebook g+ twitter