Europa > Liechtenstein > Triesen > Hotel Schatzmann

Informatie over bezwaar Hotel Schatzmann

Welkom op Hotel Schatzmann op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Schatzmann, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Schatzmann, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Schatzmann, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Schatzmann

Hotel Schatzmann: Accommodatie in hotels Triesen - HotelsHotel Schatzmann: Accommodatie in hotels Triesen - HotelsHotel Schatzmann: Accommodatie in hotels Triesen - HotelsHotel Schatzmann: Accommodatie in hotels Triesen - HotelsHotel Schatzmann: Accommodatie in hotels Triesen - HotelsHotel Schatzmann: Accommodatie in hotels Triesen - HotelsHotel Schatzmann: Accommodatie in hotels Triesen - HotelsHotel Schatzmann: Accommodatie in hotels Triesen - HotelsHotel Schatzmann: Accommodatie in hotels Triesen - HotelsHotel Schatzmann: Accommodatie in hotels Triesen - HotelsHotel Schatzmann: Accommodatie in hotels Triesen - HotelsHotel Schatzmann: Accommodatie in hotels Triesen - HotelsHotel Schatzmann: Accommodatie in hotels Triesen - HotelsHotel Schatzmann: Accommodatie in hotels Triesen - HotelsHotel Schatzmann: Accommodatie in hotels Triesen - HotelsHotel Schatzmann: Accommodatie in hotels Triesen - HotelsHotel Schatzmann: Accommodatie in hotels Triesen - Hotels
Naam:  Hotel Schatzmann
Straat:  Landstrasse 80
Stad:  9495 Triesen
Staat:  Liechtenstein
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
125 €
121 Fr.
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endefresitrutrnlarzhja

Korte Beschrijving

Hotel Schatzmann wordt omgeven door een prachtig berglandschap, ligt op ongeveer 1 km van Vaduz, en biedt gratis WiFi en gratis parkeergelegenheid. Triesenberg ligt op 10 minuten rijden met de auto en het ski- en wandelgebied Malbun ligt op 20 minuten rijden. Met de auto bent u in 15 minuten bij de golfbaan van Haag/Gams. Hotel Schatzmann beschikt over 10 standaard kamers met een 3-sterrenstandaard en 15 comfortabele kamers en suites met een 4-sterrenstandaard. De gasten die de standaard kamers reserveren kunnen nog steeds genieten van het volledige ontbijt. U kunt gebruikmaken van een businesscorner. Hotel Schatzmann biedt gratis privéparkeergelegenheid in de eigen garage.


Belangrijke informatie

Houd er rekening mee dat de accommodatie geen restaurant heeft. Elke ochtend wordt er een ontbijt geserveerd en snacks zijn verkrijgbaar in de avonduren, van maandag tot en met donderdag. Als u na 23:00 uur verwacht te arriveren, wordt u vriendelijk verzocht om vooraf contact op te nemen met Hotel Schatzmann. De contactgegevens staan ​​vermeld in de reserveringsbevestiging.

 
 
facebook g+ twitter