Europa > Luxemburg > Luxembourg > Novotel Luxembourg Kirchberg

Informatie over bezwaar Novotel Luxembourg Kirchberg

Welkom op Novotel Luxembourg Kirchberg op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Novotel Luxembourg Kirchberg, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Novotel Luxembourg Kirchberg, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Novotel Luxembourg Kirchberg, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Novotel Luxembourg Kirchberg

Novotel Luxembourg Kirchberg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsNovotel Luxembourg Kirchberg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsNovotel Luxembourg Kirchberg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsNovotel Luxembourg Kirchberg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsNovotel Luxembourg Kirchberg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsNovotel Luxembourg Kirchberg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsNovotel Luxembourg Kirchberg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsNovotel Luxembourg Kirchberg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsNovotel Luxembourg Kirchberg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsNovotel Luxembourg Kirchberg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsNovotel Luxembourg Kirchberg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsNovotel Luxembourg Kirchberg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsNovotel Luxembourg Kirchberg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsNovotel Luxembourg Kirchberg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsNovotel Luxembourg Kirchberg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsNovotel Luxembourg Kirchberg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsNovotel Luxembourg Kirchberg: Accommodatie in hotels Luxembourg - Hotels
Naam:  Novotel Luxembourg Kirchberg
Straat:  6, Rue du Fort Niedergruenewald
Stad:  2015 Luxembourg
Staat:  Luxemburg
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
84 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Dit hotel ligt midden in de wijk Kirchberg, op slechts 1 km van het MUDAM museum. Het NOVOTEL beschikt over een restaurant en een bar en ruime, moderne kamers. Er is gratis WiFi beschikbaar in de hele accommodatie. Alle kamers van het Novotel Luxembourg Kirchberg zijn voorzien van airconditioning, een minibar en een grote werkruimte. U kunt trainen in de fitnessruimte. Na een training kunt u ontspannen met een drankje op een van de 2 terrassen. Het Novotel Luxembourg Kirchberg bevindt zich op 10 minuten lopen van het nationaal sportcentrum D'Coque en het Luxemburgs Filharmonisch Orkest. Het Grand Théâtre de Luxembourg ligt op 15 minuten lopen van het hotel. Het hotel heeft een ruime eigen parkeergarage.


Belangrijke informatie

U dient bij het inchecken de creditcard te tonen waarmee de reservering is gemaakt. Indien de houder van deze creditcard niet zelf aanwezig is, dient u een machtigingsformulier mee te brengen dat door hem/haar is ondertekend. Gasten die met kinderen reizen zijn verplicht het aantal kinderen en hun leeftijden door te geven aan de accommodatie. U kunt hiervoor gebruikmaken van het veld Speciale Verzoeken.

 
 
facebook g+ twitter