Europa > Luxemburg > Luxembourg > Novotel Suites Luxembourg

Informatie over bezwaar Novotel Suites Luxembourg

Welkom op Novotel Suites Luxembourg op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Novotel Suites Luxembourg, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Novotel Suites Luxembourg, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Novotel Suites Luxembourg, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Novotel Suites Luxembourg

Novotel Suites Luxembourg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsNovotel Suites Luxembourg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsNovotel Suites Luxembourg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsNovotel Suites Luxembourg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsNovotel Suites Luxembourg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsNovotel Suites Luxembourg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsNovotel Suites Luxembourg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsNovotel Suites Luxembourg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsNovotel Suites Luxembourg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsNovotel Suites Luxembourg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsNovotel Suites Luxembourg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsNovotel Suites Luxembourg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsNovotel Suites Luxembourg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsNovotel Suites Luxembourg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsNovotel Suites Luxembourg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsNovotel Suites Luxembourg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsNovotel Suites Luxembourg: Accommodatie in hotels Luxembourg - Hotels
Naam:  Novotel Suites Luxembourg
Straat:  13, Av. J.F. Kennedy
Stad:  L-1855 Luxembourg
Staat:  Luxemburg
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
84 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeplfresptithusvrubgdanofislrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Suite Novotel Luxemburg is een suitehotel in het district Kirchberg, op 8 minuten rijden van het centrum van de stad Luxemburg. De ruime suites zijn voorzien van een gratis, snelle internetverbinding en zelfs van een mediasysteem. Films en muziek zijn op aanvraag verkrijgbaar en u kunt hier gratis nationaal bellen. Bovendien beschikt het Suitehotel Luxembourg over een fitnessruimte, gratis massages op de donderdagavond, een zakencentrum en een bibliotheek. U kunt drankjes bestellen bij de bar en uw auto achterlaten in de privégarage van het hotel. Suite Novotel Luxembourg ligt op circa 3 minuten rijden van de snelweg A1. Er zijn verschillende bussen die u in een kwartier naar het stadscentrum brengen.


Belangrijke informatie

U dient de creditcard waarmee de reservering is gemaakt te tonen. Indien de eigenaar van de creditcard niet meereist is een door hem/haar ondertekend machtigingsformulier vereist.

 
 
facebook g+ twitter