Europa > Luxemburg > Luxembourg > Melia Luxembourg

Informatie over bezwaar Melia Luxembourg

Welkom op Melia Luxembourg op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Melia Luxembourg, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Melia Luxembourg, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Melia Luxembourg, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Melia Luxembourg

Melia Luxembourg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsMelia Luxembourg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsMelia Luxembourg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsMelia Luxembourg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsMelia Luxembourg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsMelia Luxembourg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsMelia Luxembourg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsMelia Luxembourg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsMelia Luxembourg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsMelia Luxembourg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsMelia Luxembourg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsMelia Luxembourg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsMelia Luxembourg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsMelia Luxembourg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsMelia Luxembourg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsMelia Luxembourg: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsMelia Luxembourg: Accommodatie in hotels Luxembourg - Hotels
Naam:  Melia Luxembourg
Straat:  1, Park Dräi Eechelen
Stad:  L-1499 Luxembourg
Staat:  Luxemburg
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
87 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Dit luxe designhotel met een ecokeurmerk ligt aan de rand van de wijk Kirchberg en bij de EU-instellingen in Luxemburg, naast de MUDAM. Melia biedt gratis WiFi en beschikt over moderne kamers, een fitnessruimte, een sauna en een modern restaurant met een terras. De kamers van Melia Luxembourg zijn voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv met satellietzenders, een minibar en een bureau. Ze hebben allemaal extra lange bedden en een zithoek. AQUA Restaurant serveert mediterrane gerechten in een informele, maar stijlvolle omgeving. In het GOYA Restaurant wordt elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet verzorgd. 's Avonds zijn er cocktails in de AQUA Lounge. Melia ligt op minder dan 50 meter van de Philharmonique du Luxembourg. Het historische centrum van Luxemburg met het Place d'Armes is 1,5 km verderop. Bij het hotel kunt u auto's huren. Naar Luxemburg-stad en het treinstation is het 5 minuten met de bus. Tegenover het hotel is een bushalte.


Belangrijke informatie

Voor een reservering van meer dan 8 kamers kunnen bijzondere voorwaarden en extra toeslagen gelden.

 
 
facebook g+ twitter