Europa > IJsland > Reykjahlíð > Hotel Reynihlid

Informatie over bezwaar Hotel Reynihlid

Welkom op Hotel Reynihlid op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Reynihlid, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Reynihlid, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Reynihlid, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Reynihlid

Hotel Reynihlid: Accommodatie in hotels Reykjahlíð - HotelsHotel Reynihlid: Accommodatie in hotels Reykjahlíð - HotelsHotel Reynihlid: Accommodatie in hotels Reykjahlíð - HotelsHotel Reynihlid: Accommodatie in hotels Reykjahlíð - HotelsHotel Reynihlid: Accommodatie in hotels Reykjahlíð - HotelsHotel Reynihlid: Accommodatie in hotels Reykjahlíð - HotelsHotel Reynihlid: Accommodatie in hotels Reykjahlíð - HotelsHotel Reynihlid: Accommodatie in hotels Reykjahlíð - HotelsHotel Reynihlid: Accommodatie in hotels Reykjahlíð - HotelsHotel Reynihlid: Accommodatie in hotels Reykjahlíð - HotelsHotel Reynihlid: Accommodatie in hotels Reykjahlíð - HotelsHotel Reynihlid: Accommodatie in hotels Reykjahlíð - HotelsHotel Reynihlid: Accommodatie in hotels Reykjahlíð - HotelsHotel Reynihlid: Accommodatie in hotels Reykjahlíð - HotelsHotel Reynihlid: Accommodatie in hotels Reykjahlíð - HotelsHotel Reynihlid: Accommodatie in hotels Reykjahlíð - HotelsHotel Reynihlid: Accommodatie in hotels Reykjahlíð - Hotels
Naam:  Hotel Reynihlid
Straat:  Myvatn
Stad:  660 Reykjahlíð
Staat:  IJsland
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
130 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeplfresptithusvrubgdanofitrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Hotel Reynihlid ligt in het hart van de prachtige streek rond het mooie meer Myvatn. Alle kamers zijn voorzien van satelliettelevisie, thee- en koffiefaciliteiten en een eigen badkamer. Er is gratis WiFi beschikbaar in de lobby. Restaurant Myllan is gespecialiseerd in regionale gerechten zoals ridderforel of IJslandse lam. De Gamlibærinn Café-Bar is open tijdens de zomer en staat bekend om zijn vleessoep. Ontspanningsmogelijkheden zijn onder andere een sauna en een ingerichte tuin. Het Reynihlid Hotel verzorgt auto- en fietsverhuur, plus rondleidingen in de regio. Het hotel ligt op 40 minuten rijden van Húsavík, de beste locatie in IJsland voor het spotten van walvissen. Het Nationaal park van Vatnajökull ligt 90 km verderop.


Belangrijke informatie

Bij een reservering van 4 kamers of meer kunnen andere voorwaarden en extra toeslagen van toepassing zijn.

 
 
facebook g+ twitter