Europa > Frankrijk > Rhone-Alpes > Savoie > Arc 2000 > Hotel Club MMV Les Mélèzes

Informatie over bezwaar Hotel Club MMV Les Mélèzes

Welkom op Hotel Club MMV Les Mélèzes op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Club MMV Les Mélèzes, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Club MMV Les Mélèzes, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Club MMV Les Mélèzes, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Club MMV Les Mélèzes

Hotel Club MMV Les Mélèzes: Accommodatie in hotels Arc 2000 - HotelsHotel Club MMV Les Mélèzes: Accommodatie in hotels Arc 2000 - HotelsHotel Club MMV Les Mélèzes: Accommodatie in hotels Arc 2000 - HotelsHotel Club MMV Les Mélèzes: Accommodatie in hotels Arc 2000 - HotelsHotel Club MMV Les Mélèzes: Accommodatie in hotels Arc 2000 - HotelsHotel Club MMV Les Mélèzes: Accommodatie in hotels Arc 2000 - HotelsHotel Club MMV Les Mélèzes: Accommodatie in hotels Arc 2000 - HotelsHotel Club MMV Les Mélèzes: Accommodatie in hotels Arc 2000 - HotelsHotel Club MMV Les Mélèzes: Accommodatie in hotels Arc 2000 - HotelsHotel Club MMV Les Mélèzes: Accommodatie in hotels Arc 2000 - HotelsHotel Club MMV Les Mélèzes: Accommodatie in hotels Arc 2000 - HotelsHotel Club MMV Les Mélèzes: Accommodatie in hotels Arc 2000 - HotelsHotel Club MMV Les Mélèzes: Accommodatie in hotels Arc 2000 - HotelsHotel Club MMV Les Mélèzes: Accommodatie in hotels Arc 2000 - HotelsHotel Club MMV Les Mélèzes: Accommodatie in hotels Arc 2000 - HotelsHotel Club MMV Les Mélèzes: Accommodatie in hotels Arc 2000 - HotelsHotel Club MMV Les Mélèzes: Accommodatie in hotels Arc 2000 - Hotels
Naam:  Hotel Club MMV Les Mélèzes
Straat:  Arc 2000
Stad:  73700 Arc 2000
Wijk:  Savoie
Regio:  Rhone-Alpes
Staat:  Frankrijk
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
170 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endeplfresptitrusltrnlarzh

Korte Beschrijving

Hotel Club MMV Les Mélèzes ligt in het hart van het skigebied Arc 2000. De accommodatie beschikt over een terras op het zuidwesten, een restaurant en uitzicht op de Mont Blanc. U heeft directe toegang tot de skipistes en de pistes liggen op slechts 70 meter afstand. Het hotel biedt spafaciliteiten met hot tubs en een hamam, en een entertainmentkamer. Elke kamer is uitgerust met een flatscreen-tv en een eigen badkamer met een bad of een douche. Dagelijks wordt er een ontbijtbuffet geserveerd, en u kunt genieten van een buffet-, lunch- en dinerrestaurant, dat een panoramisch uitzicht op de Mont Blanc biedt. De accommodatie organiseert ook Savoyarde themadiners. U kunt in het resort, dat is voorzien van een bioscoop, nachtclubs, bars, restaurants en een bowlingbaan, een verscheidenheid aan activiteiten ondernemen. Privéparkeergelegenheid is beschikbaar tegen een toeslag en het dichtstbijzijnde treinstation is Bourg Saint Maurice, op 25 km afstand.


Belangrijke informatie

Bij aankomst dient u een borg van EUR 75 te betalen voor eventuele bijkomende kosten. Deze borg wordt bij het uitchecken volledig gerestitueerd, mits er bij controle geen schade wordt vastgesteld aan de accommodatie. De borg zal niet worden gerestitueerd als er schade is, als er in de kamer is gerookt, of als de sleutel niet is ingeleverd. Openingstijden van de receptie: - zondag t/m vrijdag: van 07:45 tot 14:00 uur en van 16:30 tot 20:30 uur - zaterdag: 07:00 tot 22:45 uur Beddengoed en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen, en de bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Dagelijkse schoonmaak en volpension zijn bij de prijs inbegrepen. De kinderclub is beschikbaar voor kinderen van 4 tot 17 jaar oud. Op verzoek en onder voorbehoud van beschikbaarheid is er een babyclub voor kinderen van 18 maanden tot 4 jaar beschikbaar. De club is niet gratis tijdens de schoolvakanties, er gelden dan toeslagen. Houd er rekening mee dat het hele hotel in 2014 is gerenoveerd. Bij een verblijf van 1 tot en met 5 nachten is het tarief voor volpension inclusief 1 diner op de dag van aankomst en 1 ontbijt en 1 lunch op de dag van vertrek. De toegang tot het Aquarelaxant-centrum is enkel op afspraak en gereserveerd voor gasten boven de van 18 jaar oud, behalve tijdens bepaalde uren wanneer tieners ook toegang hebben tot het centrum. Reserveren kan bij de receptie. - zondag tot en met vrijdag - zaterdag: gesloten - zondag- en dinsdagochtend buiten de schoolvakanties: gesloten Het Aquarelaxant-centrum is op bepaalde tijden toegankelijk voor tieners van 14 jaar en ouder, neem voor meer informatie contact op met de accommodatie. De gasten kunnen bij het hotel sessies van 45 minuten reserveren, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Slippers en zwemkleding zijn verplicht in het Aquarelaxant-centrum. Handdoeken worden verstrekt. U geniet ook van voordeliger tarieven voor skipassen en skimateriaal. Neem contact op met de accommodatie voor meer informatie.

 
 
facebook g+ twitter