Europa > Frankrijk > Rhone-Alpes > Savoie > Arc 2000 > Hotel Club MMV Altitude

Informatie over bezwaar Hotel Club MMV Altitude

Welkom op Hotel Club MMV Altitude op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Club MMV Altitude, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Club MMV Altitude, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Club MMV Altitude, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Club MMV Altitude

Hotel Club MMV Altitude: Accommodatie in hotels Arc 2000 - HotelsHotel Club MMV Altitude: Accommodatie in hotels Arc 2000 - HotelsHotel Club MMV Altitude: Accommodatie in hotels Arc 2000 - HotelsHotel Club MMV Altitude: Accommodatie in hotels Arc 2000 - HotelsHotel Club MMV Altitude: Accommodatie in hotels Arc 2000 - HotelsHotel Club MMV Altitude: Accommodatie in hotels Arc 2000 - HotelsHotel Club MMV Altitude: Accommodatie in hotels Arc 2000 - HotelsHotel Club MMV Altitude: Accommodatie in hotels Arc 2000 - HotelsHotel Club MMV Altitude: Accommodatie in hotels Arc 2000 - HotelsHotel Club MMV Altitude: Accommodatie in hotels Arc 2000 - HotelsHotel Club MMV Altitude: Accommodatie in hotels Arc 2000 - HotelsHotel Club MMV Altitude: Accommodatie in hotels Arc 2000 - HotelsHotel Club MMV Altitude: Accommodatie in hotels Arc 2000 - HotelsHotel Club MMV Altitude: Accommodatie in hotels Arc 2000 - HotelsHotel Club MMV Altitude: Accommodatie in hotels Arc 2000 - HotelsHotel Club MMV Altitude: Accommodatie in hotels Arc 2000 - HotelsHotel Club MMV Altitude: Accommodatie in hotels Arc 2000 - Hotels
Naam:  Hotel Club MMV Altitude
Straat:  Arc 2000
Stad:  73700 Arc 2000
Wijk:  Savoie
Regio:  Rhone-Alpes
Staat:  Frankrijk
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
158 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endefresptitrubgtrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Hotel Club MMV Altitude ligt op slechts 200 meter van de skipistes van het resort Arc 2000 in de Franse Alpen. Het hotel biedt gratis toegang tot de hot tub, een binnenzwembad en een sauna op reservering. Gratis WiFi is beschikbaar in de gemeenschappelijke ruimtes en in alle kamers. Alle kamers van Hotel Club MMV Altitude zijn voorzien van een tv en een directe telefoonlijn. Ze hebben tevens een eigen badkamer. Elke ochtend is er een ontbijt beschikbaar, en het restaurant van Club MMV Altitude serveert regionale gerechten met uitzicht op de Mont Blanc. Het hotel organiseert 's avonds ook amusement in de bar. De accommodatie beschikt tevens over een lounge voor jongeren tot 18 jaar. De lounge is uitgerust met banken, fauteuils, games en WiFi voor smartphones en tablets. MMV Altitude biedt ook skiopslag en skiverhuur.


Belangrijke informatie

Bij aankomst dient u een borg van EUR 75 te betalen voor eventuele bijkomende kosten. Deze borg wordt bij het uitchecken volledig gerestitueerd, mits er bij controle geen schade wordt vastgesteld aan de accommodatie. De borg zal niet worden gerestitueerd als er schade is, als er in de kamer is gerookt, of als de sleutel niet is ingeleverd. De receptie is geopend van 07:30 tot 20:30 uur. Het tarief is inclusief 1 keer gratis toegang tot de hot tub en 1 keer gratis sauna per persoon, per week. Beddengoed en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen en de bedden zijn opgemaakt bij aankomst. De prijs is inclusief volpension en een dagelijkse schoonmaakdienst. De kinderclub is toegankelijk voor kinderen van 4 t/m 11 jaar en de tienerclub voor kinderen van 12 t/m 17 jaar. Een babyclub is beschikbaar voor kinderen van 18 maanden tot 3 jaar, tegen een toeslag. De babyclub is beschikbaar onder voorbehoud en op reservering vooraf. Het volpensiontarief is inclusief diner op de dag van aankomst en ontbijt en lunch op de dag van vertrek, bij een verblijf van minimaal 5 nachten. De Aqua-ontspanningsruimte is het hele jaar door op zaterdag gesloten en tijdens de Franse schoolvakanties ook op vrijdag en dinsdagochtend. Volwassenen van 18 jaar en ouder: - voor volwassenen alleen op reservering bij de receptie - per persoon is 1 keer toegang na 17:00 uur op zondag t/m vrijdag bij de prijs per volwassene, per week inbegrepen. Jongeren vanaf 14 jaar: - uitsluitend tijdens de Franse schoolvakanties, de openingstijden worden bepaald door het hotel - sessies duren 45 minuten, onder voorbehoud van beschikbaarheid. In de Aqua-ontspanningsruimte zijn zwemkleding en slippers verplicht. Badhanddoeken worden verstrekt. U geniet ook van betere tarieven voor skipassen en skiuitrusting. Neem contact op met de accommodatie voor meer informatie.

 
 
facebook g+ twitter