Europa > San Marino > San Marino > Hotel Crocenzi

Informatie over bezwaar Hotel Crocenzi

Welkom op Hotel Crocenzi op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Crocenzi, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Crocenzi, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Crocenzi, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Crocenzi

Hotel Crocenzi: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Crocenzi: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Crocenzi: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Crocenzi: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Crocenzi: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Crocenzi: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Crocenzi: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Crocenzi: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Crocenzi: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Crocenzi: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Crocenzi: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Crocenzi: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Crocenzi: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Crocenzi: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Crocenzi: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Crocenzi: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Crocenzi: Accommodatie in hotels San Marino - Hotels
Naam:  Hotel Crocenzi
Straat:  Via XXVIII Luglio 175
Stad:  47893 San Marino
Staat:  San Marino
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
45 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeplfresptithusvrubgdanofislrotrnlelzhja

Korte Beschrijving

Het Hotel Crocenzi biedt comfortabele kamers tegen zeer voordelige tarieven en is goed bereikbaar, gelegen onder de torens van San Marino op de heuvels van Monte Titano. Centraal gelegen in deze oude republiek vindt u het Hotel Crocenzi in Borgo Maggiore, een rustig, groen gebied op slechts 3 km van het historische centrum van San Marino. De kabelbaan die de berg op leidt ligt op slechts een wandeling van 1 km van het hotel. Het door een familie gerunde Hotel Crocenzi biedt goed onderhouden kamers, alle voorzien van een balkon en een prachtig uitzicht op de zee of de bergen. U profiteert van vele faciliteiten zoals gratis parkeergelegenheid, een kinderspeelplaats en internet. Het restaurant van Crocenzi serveert zowel typische Italiaanse en lokale specialiteiten als innovatieve seizoensgerechten. In de bar kunt u tot laat in de avond terecht voor hapjes en drankjes.


Belangrijke informatie

Vanaf 1 januari 2012 dient u voor elk verblijf een toeslag van 3% te betalen aan het hotel voor de servicekosten. Houdt u er rekening mee dat: - Deze servicekosten niet van toepassing zijn op maaltijden; - Deze servicekosten niet gelden voor zakelijke gasten die een btw-nummer hebben en een factuur nodig hebben.

 
 
facebook g+ twitter