Europa > San Marino > San Marino > Hotel Rosa

Informatie over bezwaar Hotel Rosa

Welkom op Hotel Rosa op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Rosa, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Rosa, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Rosa, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Rosa

Hotel Rosa: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Rosa: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Rosa: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Rosa: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Rosa: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Rosa: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Rosa: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Rosa: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Rosa: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Rosa: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Rosa: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Rosa: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Rosa: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Rosa: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Rosa: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Rosa: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Rosa: Accommodatie in hotels San Marino - Hotels
Naam:  Hotel Rosa
Straat:  Via Lapicidi Marini,23
Stad:  47890 San Marino
Staat:  San Marino
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
48 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Hotel Rosa ligt op slechts 200 meter van de Guaitatoren en biedt uitzicht op dit Werelderfgoed van UNESCO. De kamers zijn uitgerust met gratis WiFi en een satelliet-tv. Er is gratis parkeergelegenheid bij het hotel, dat zich op loopafstand bevindt van de Basiliek van San Marino en het Nationaal Museum. Er is binnen gratis parkeergelegenheid voor motorfietsen. De omgeving van het hotel is op bepaalde tijden verkeersvrij. U kunt uitsluitend tussen 19:00 en 10:00 uur naar het hotel rijden.


Belangrijke informatie

De servicekosten zijn niet van toepassing voor zakelijke gasten die een btw-nummer hebben en een factuur willen. Het hotel is niet toegankelijk met de auto tussen 10:00 uur en 19:00 uur.

 
 
facebook g+ twitter