Europa > San Marino > San Marino > Hotel Bellavista

Informatie over bezwaar Hotel Bellavista

Welkom op Hotel Bellavista op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Bellavista, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Bellavista, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Bellavista, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Bellavista

Hotel Bellavista: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Bellavista: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Bellavista: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Bellavista: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Bellavista: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Bellavista: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Bellavista: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Bellavista: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Bellavista: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Bellavista: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Bellavista: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Bellavista: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Bellavista: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Bellavista: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Bellavista: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Bellavista: Accommodatie in hotels San Marino - HotelsHotel Bellavista: Accommodatie in hotels San Marino - Hotels
Naam:  Hotel Bellavista
Straat:  Contrada del Pianello 42/44
Stad:  47890 San Marino
Staat:  San Marino
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
44 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endeplfresptithusvrubgnofitrnlarzhja

Korte Beschrijving

Hotel Bellavista ligt in het voetgangersgebied van San Marino en biedt als enige hotel in de stad een uitzicht op de Cava dei Balestrieri waar lokale evenementen, het naspelen van middeleeuwse scènes en boogschieten plaatsvinden. De kamers zijn voorzien van gratis WiFi, een tv en een eigen badkamer met een haardroger en gratis toiletartikelen. Het ontbijt omvat vers gebakken croissants, jam en warme en koude dranken. Als gast krijgt u korting bij het à-la-carterestaurant van het hotel. Hotel Bellavista wordt door een familie beheerd en heeft jonge managers. Alle gasten krijgen een toeristenkaart waarmee kortingen bij musea en enkele winkels kunnen worden verkregen. Het hotel bevindt zich vlak bij het Piazza della Libertà en Palazzo Pubblico, de belangrijkste pleinen van San Marino. De luchthaven Rimini Federico Fellini ligt op ongeveer 30 minuten rijden met de auto.


Belangrijke informatie

Voor uw verblijft gelden 3% extra servicekosten. Deze dienen aan het hotel betaald te worden. Houdt u rekening met het volgende: - Deze servicekosten zijn niet van toepassing op maaltijden. - Deze servicekosten zijn niet van toepassing voor zakenreizigers die een btw-nummer hebben en een factuur nodig hebben. Het hotel bevindt zich in het voetgangersgebied. Als u met de auto komt, neem dan contact op het personeel van tevoren om een ​​pas te krijgen voor het parkeren.

 
 
facebook g+ twitter