Europa > Oostenrijk > Salzburg > Salzburg Land > Salzburg > Hotel & Villa Auersperg

Informatie over bezwaar Hotel & Villa Auersperg

Welkom op Hotel & Villa Auersperg op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel & Villa Auersperg, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel & Villa Auersperg, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel & Villa Auersperg, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel & Villa Auersperg

Hotel & Villa Auersperg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel & Villa Auersperg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel & Villa Auersperg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel & Villa Auersperg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel & Villa Auersperg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel & Villa Auersperg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel & Villa Auersperg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel & Villa Auersperg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel & Villa Auersperg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel & Villa Auersperg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel & Villa Auersperg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel & Villa Auersperg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel & Villa Auersperg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel & Villa Auersperg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel & Villa Auersperg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel & Villa Auersperg: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel & Villa Auersperg: Accommodatie in hotels Salzburg - Hotels
Naam:  Hotel & Villa Auersperg
Straat:  Auerspergstraße 61
Stad:  5020 Salzburg
Wijk:  Salzburg Land
Regio:  Salzburg
Staat:  Oostenrijk
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
128 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Het kleine en elegante boutique Hotel Sacher Salzburg wordt door reeds de 3de generatie van een familie beheerd. Het ligt op een rustige locatie in het hart van Salzburg en beschikt over een mooie tuin met terras, een spa met een dakterras en een dvd-collectie die gratis beschikbaar is. De individueel ingerichte rookvrije kamers zijn verschillend in stijl, variërend van klassiek tot modern. Ze zijn gevestigd in het hotel en in de aangrenzende Villa Auersperg, een stadsvilla uit halverwege de 19de eeuw. Alle kamers zijn voorzien van thee- en koffiefaciliteiten. U kunt gratis gebruikmaken van de businesscorner met een internetterminal en een filmbibliotheek met video's en dvd's. Tevens kunt u gratis gebruikmaken van fietsen en stadsplattegronden. Het uitgebreide ontbijtbuffet wordt van 6:30 tot 11:00 uur geserveerd en biedt een ruime keuze aan lokale, zelfgemaakte en biologische producten. Er zijn tevens gluten- en lactosevrije gerechten en producten beschikbaar. Bij mooi zomerweer kunt u ook op het tuinterras ontbijten. De bar en het café zijn van 8:00 uur tot middernacht geopend. Elke woensdagochtend worden yogalessen gegeven in de spa en er worden tevens massages aangeboden. Beide diensten zijn beschikbaar tegen een toeslag. De receptie, de ontbijtruimte, de bar en de spa City (met een sauna, een stoombad en een prachtig dakterras) zijn gevestigd in het Hotel Auersperg. Tijdens uw verblijf kunt u van alle voorzieningen van het hotel gebruikmaken. De historische binnenstad, de Mirabelltuinen en tal van restaurants en winkels liggen op een paar minuten lopen via het voetgangersgebied Linzergasse.


Belangrijke informatie

Het hotel is niet toegankelijk voor gasten met een lichamelijke beperking.

 
 
facebook g+ twitter