Informatie over bezwaar Hotel Mozart

Welkom op Hotel Mozart op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Mozart, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Mozart, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Mozart, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Mozart

Hotel Mozart: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Mozart: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Mozart: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Mozart: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Mozart: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Mozart: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Mozart: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Mozart: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Mozart: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Mozart: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Mozart: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Mozart: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Mozart: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Mozart: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Mozart: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Mozart: Accommodatie in hotels Salzburg - HotelsHotel Mozart: Accommodatie in hotels Salzburg - Hotels
Naam:  Hotel Mozart
Straat:  Franz-Josef-Straße 27
Stad:  5020 Salzburg
Wijk:  Salzburg Land
Regio:  Salzburg
Staat:  Oostenrijk
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
67 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Hotel Mozart ligt op een centrale locatie in Salzburg, op slechts 10 minuten lopen van de historische binnenstad en op 5 minuten lopen van de Mirabell-tuinen. Er is gratis WiFi beschikbaar. Alle kamers zijn smaakvol ingericht en voorzien van satelliet-tv, een minibar en een badkamer met een douche, een bad en een haardroger. Er is een openbare ondergrondse parkeergarage in de buurt. Het treinstation van Salzburg ligt op 10 minuten lopen van Hotel Mozart.

 
 
facebook g+ twitter