Europa > Liechtenstein > Triesenberg > Berggasthaus Sücka

Informatie over bezwaar Berggasthaus Sücka

Welkom op Berggasthaus Sücka op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Berggasthaus Sücka, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Berggasthaus Sücka, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Berggasthaus Sücka, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Berggasthaus Sücka

Berggasthaus Sücka: Accommodatie in hotels Triesenberg - HotelsBerggasthaus Sücka: Accommodatie in hotels Triesenberg - HotelsBerggasthaus Sücka: Accommodatie in hotels Triesenberg - HotelsBerggasthaus Sücka: Accommodatie in hotels Triesenberg - HotelsBerggasthaus Sücka: Accommodatie in hotels Triesenberg - HotelsBerggasthaus Sücka: Accommodatie in hotels Triesenberg - HotelsBerggasthaus Sücka: Accommodatie in hotels Triesenberg - HotelsBerggasthaus Sücka: Accommodatie in hotels Triesenberg - HotelsBerggasthaus Sücka: Accommodatie in hotels Triesenberg - HotelsBerggasthaus Sücka: Accommodatie in hotels Triesenberg - HotelsBerggasthaus Sücka: Accommodatie in hotels Triesenberg - HotelsBerggasthaus Sücka: Accommodatie in hotels Triesenberg - HotelsBerggasthaus Sücka: Accommodatie in hotels Triesenberg - HotelsBerggasthaus Sücka: Accommodatie in hotels Triesenberg - HotelsBerggasthaus Sücka: Accommodatie in hotels Triesenberg - HotelsBerggasthaus Sücka: Accommodatie in hotels Triesenberg - HotelsBerggasthaus Sücka: Accommodatie in hotels Triesenberg - Hotels
Naam:  Berggasthaus Sücka
Straat:  Sückastrasse 41
Stad:  9497 Triesenberg
Staat:  Liechtenstein
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
90 Fr.
93 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeplfresptithusvrubgdanofirotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Berggasthaus Sücka ligt aan een traditionele alpenweide, op 1400 meter boven zeeniveau. Alle kamers bieden uitzicht op de bergen. Pal voor de deur van dit hotel beginnen wandelpaden en een rodelbaan. Met de auto bent u in 6 minuten in skigebied Malbun. De eenvoudig ingerichte kamers van Berggasthaus Sücka zijn voorzien van lichte houten meubels en vloeren. Ze hebben een gedeelde badkamer. In het restaurant kunt u genieten van biologische producten uit de regio, regionale kaas, boter en yoghurt, een selectie Liechtenstein-bieren en -wijnen en fairtrade-koffie. In het hele pand is gratis WiFi beschikbaar. U kunt ter plaatse sleeën huren. In de zomer biedt Berggasthaus Sücka eigen gratis parkeergelegenheid. In de winter is het hotel niet bereikbaar met de auto en kunt u alleen gebruikmaken van de gratis pendeldienst vanaf bushalte Steg-Tunnel. Vaduz ligt 6 km verderop.


Belangrijke informatie

Let op: in de winter het hotel is niet bereikbaar met de auto. Vanaf de openbare parkeerplaats achter de tunnel bij de bushalte in Steg rijdt een gratis pendeldienst naar het hotel.

 
 
facebook g+ twitter