Europa > IJsland > Reykjavik > Hotel Holt

Informatie over bezwaar Hotel Holt

Welkom op Hotel Holt op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Holt, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Holt, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Holt, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Holt

Hotel Holt: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Holt: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Holt: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Holt: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Holt: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Holt: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Holt: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Holt: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Holt: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Holt: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Holt: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Holt: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Holt: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Holt: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Holt: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Holt: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Holt: Accommodatie in hotels Reykjavik - Hotels
Naam:  Hotel Holt
Straat:  Bergstaðastræti 37
Stad:  101 Reykjavík
Staat:  IJsland
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
256 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: endeplfresptithusvrudanofirotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Het Hotel Holt ligt op 200 meter afstand van de belangrijkste winkelstraat van Reykjavik, genaamd Laugavegur. Het hotel biedt gratis eigen parkeergelegenheid, WiFi en een fitnessruimte. Elke kamer is uitgerust met een satelliet-tv en thee- en koffiefaciliteiten. Alle klassiek ingerichte kamers van het Holt beschikken over authentieke meubels. Sommige kamers bieden een fantastisch uitzicht op de stad. Alle muren zijn versierd met kunstwerken van IJslandse kunstenaars uit de grootste particuliere kunstcollectie van IJsland. Het eigen restaurant staat goed bekend in Reykjavik, vanwege de gastronomische keuken en de uitstekende wijnen. U kunt er ook van verschillende soorten whisky en brandy genieten. Ter ontspanning kunt u heerlijk achteroverleunen in een van de lederen banken in de royale lounge. Het personeel van Hotel Holt helpt u graag bij het reserveren van excursies naar de omgeving en geeft leuke tips voor andere eetgelegenheden.


Belangrijke informatie

De tarieven op deze website staan vermeld in EUR. U dient echter te betalen in ISK, op basis van de officiële wisselkoers. Bij een reservering van 5 of meer kamers kunnen er andere voorwaarden en toeslagen van toepassing zijn.

 
 
facebook g+ twitter