Europa > IJsland > Reykjavik > Hotel Ódinsvé

Informatie over bezwaar Hotel Ódinsvé

Welkom op Hotel Ódinsvé op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Ódinsvé, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Ódinsvé, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Ódinsvé, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Ódinsvé

Hotel Ódinsvé: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Ódinsvé: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Ódinsvé: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Ódinsvé: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Ódinsvé: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Ódinsvé: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Ódinsvé: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Ódinsvé: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Ódinsvé: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Ódinsvé: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Ódinsvé: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Ódinsvé: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Ódinsvé: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Ódinsvé: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Ódinsvé: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Ódinsvé: Accommodatie in hotels Reykjavik - HotelsHotel Ódinsvé: Accommodatie in hotels Reykjavik - Hotels
Naam:  Hotel Ódinsvé
Straat:  Thorsgata 1
Stad:  101 Reykjavík
Staat:  IJsland
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
133 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofihrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Hotel Odinsve ligt op 400 meter van het Laekjartorgplein in het centrum van Reykjavik. Het biedt gratis WiFi. Alle kamers zijn voorzien van satelliettelevisie, hardhouten vloeren en thee- en koffiefaciliteiten. De kamers van Hotel Odinsve hebben tevens luxe dekbedden en kussens van Kronborg. Sommige kamers bieden uitzicht op de stad. Het Odinsve beschikt over een terras, een café en een balkon op de 2e verdieping met uitzicht op de stad. De bistro Snaps Restaurant is op het terrein gevestigd en serveert Deense gerechten voor lunch en diner. De belangrijkste winkelstraat van Reykjavik is Laugavegur, die op slechts 200 meter van het Odinsve Hotel te vinden is.

 
 
facebook g+ twitter