> > > Hotel Seerose

Informatie over bezwaar Hotel Seerose

Welkom op Hotel Seerose op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hotel Seerose, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hotel Seerose, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hotel Seerose, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hotel Seerose

Hotel Seerose: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Seerose: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Seerose: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Seerose: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Seerose: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Seerose: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Seerose: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Seerose: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Seerose: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Seerose: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Seerose: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Seerose: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Seerose: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Seerose: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Seerose: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Seerose: Accommodatie in hotels - HotelsHotel Seerose: Accommodatie in hotels - Hotels
Naam:  Hotel Seerose
Straat:  Auf der Mauer 3
Stad:  88131 Lindau
Staat:  
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
52 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeplfresptithusvrubgdanofislrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Dit hotel wordt door een familie beheerd en ligt op het eiland Lindau, aan de Bodensee en tegenover het Messe expositiecentrum. De moderne kamers zijn voorzien van gratis WiFi. Alle kamers van Hotel Seerose zijn in 2010 gerenoveerd en hebben een flatscreen-tv en een stijlvolle badkamer. Veel kamers beschikken over een eigen balkon. Bij aankomst ontvangt u een gratis welkomstdrankje. Hotel Seerose verzorgt een uitgebreid ontbijtbuffet met zelfgemaakte jam, diverse soorten thee en eiergerechten. Hotel Seerose heeft een terras en tuin, waar u heerlijk ontspannen. Hotel Seerose bevindt zich op 2 minuten lopen van het belangrijkste winkelgebied en de haven van Lindau. Het treinstation van Lindau is slechts 400 meter verderop. Het Seerose is een goede uitvalsbasis voor tochten per fiets of motorfiets, watersportactiviteiten aan het Bodenmeer en dagtochten naar Oostenrijk.


Belangrijke informatie

Wanneer u na 19:00 uur arriveert, dient u het hotel vooraf te bellen om het inchecken te regelen. De contactgegevens staan in de reserveringsbevestiging. Als u het appartement reserveert, dient u in te checken bij de hoofdreceptie van Hotel Seerose. Houd er rekening mee dat betalen met een EC-Karte altijd mogelijk is. Betalen met een creditcard is om technische redenen soms niet mogelijk. De gratis parkeergelegenheid vindt u op ongeveer 200 meter van het hotel. Tegen een toeslag kunt u ook tegenover het hotel parkeren. Houd er rekening mee dat kamers met een balkon onder voorbehoud van beschikbaarheid zijn. Houd er rekening mee dat er een toeslag wordt gerekend voor honden. Voor een kleine hond geldt een toeslag van EUR 5, en voor grote honden EUR 10. U wordt verzocht de accommodatie voor aankomst te informeren over de grootte van uw hond.

 
 
facebook g+ twitter