Europa > Liechtenstein > Vaduz > Park-Hotel Sonnenhof

Informatie over bezwaar Park-Hotel Sonnenhof

Welkom op Park-Hotel Sonnenhof op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Park-Hotel Sonnenhof, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Park-Hotel Sonnenhof, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Park-Hotel Sonnenhof, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Park-Hotel Sonnenhof

Park-Hotel Sonnenhof: Accommodatie in hotels Vaduz - HotelsPark-Hotel Sonnenhof: Accommodatie in hotels Vaduz - HotelsPark-Hotel Sonnenhof: Accommodatie in hotels Vaduz - HotelsPark-Hotel Sonnenhof: Accommodatie in hotels Vaduz - HotelsPark-Hotel Sonnenhof: Accommodatie in hotels Vaduz - HotelsPark-Hotel Sonnenhof: Accommodatie in hotels Vaduz - HotelsPark-Hotel Sonnenhof: Accommodatie in hotels Vaduz - HotelsPark-Hotel Sonnenhof: Accommodatie in hotels Vaduz - HotelsPark-Hotel Sonnenhof: Accommodatie in hotels Vaduz - HotelsPark-Hotel Sonnenhof: Accommodatie in hotels Vaduz - HotelsPark-Hotel Sonnenhof: Accommodatie in hotels Vaduz - HotelsPark-Hotel Sonnenhof: Accommodatie in hotels Vaduz - HotelsPark-Hotel Sonnenhof: Accommodatie in hotels Vaduz - HotelsPark-Hotel Sonnenhof: Accommodatie in hotels Vaduz - HotelsPark-Hotel Sonnenhof: Accommodatie in hotels Vaduz - HotelsPark-Hotel Sonnenhof: Accommodatie in hotels Vaduz - HotelsPark-Hotel Sonnenhof: Accommodatie in hotels Vaduz - Hotels
Naam:  Park-Hotel Sonnenhof
Straat:  Mareestrasse 29
Stad:  9490 Vaduz
Staat:  Liechtenstein
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
205 €
195 Fr.
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Het 5-sterrenhotel Park-Hotel Sonnenhof in Vaduz biedt een bekroond gastronomisch restaurant en een eigen park met een panoramisch uitzicht op de Alpen, het Rijndal, het Schloss Vaduz en de nabijgelegen wijngaarden. Er is gratis WiFi beschikbaar. Restaurant Maree werd bekroond met 1 ster in de Michelingids en 17 punten (3 koksmutsen) door de Gault Millau-gids. Aan spafaciliteiten biedt het Sonnenhof onder andere een binnenzwembad en een sauna. Er is gratis privéparkeergelegenheid bij de accommodatie.


Belangrijke informatie

Houd er rekening mee dat het gastronomische restaurant vooraf gereserveerd dient te worden, want er is slechts een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Laat Park-Hotel Sonnenhof van te voren weten wat uw verwachte aankomsttijd is. Tijdens het boeken kunt u het veld Speciale Verzoeken gebruiken, of u kunt rechtstreeks contact opnemen met de accommodatie met behulp van de contactgegevens in de reserveringsbevestiging.

 
 
facebook g+ twitter