Europa > Luxemburg > Luxembourg > Parc Hotel Alvisse

Informatie over bezwaar Parc Hotel Alvisse

Welkom op Parc Hotel Alvisse op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Parc Hotel Alvisse, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Parc Hotel Alvisse, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Parc Hotel Alvisse, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Parc Hotel Alvisse

Parc Hotel Alvisse: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsParc Hotel Alvisse: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsParc Hotel Alvisse: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsParc Hotel Alvisse: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsParc Hotel Alvisse: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsParc Hotel Alvisse: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsParc Hotel Alvisse: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsParc Hotel Alvisse: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsParc Hotel Alvisse: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsParc Hotel Alvisse: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsParc Hotel Alvisse: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsParc Hotel Alvisse: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsParc Hotel Alvisse: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsParc Hotel Alvisse: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsParc Hotel Alvisse: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsParc Hotel Alvisse: Accommodatie in hotels Luxembourg - HotelsParc Hotel Alvisse: Accommodatie in hotels Luxembourg - Hotels
Naam:  Parc Hotel Alvisse
Straat:  120 Route d'Echternach
Stad:  1453 Luxembourg
Staat:  Luxemburg
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
99 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Parc Hotel Alvisse ligt in een rustige, groene omgeving aan de rand van Luxemburg. Vanaf het hotel is het maar 5 minuten rijden naar het stadscentrum en de luchthaven Luxemburg. U kunt gratis gebruikmaken van de zwembaden en de sauna en er is gratis parkeergelegenheid. Daarnaast is er ook nog een spa- en wellnesscentrum waar massages worden aangeboden. De moderne kamers zijn in warme kleuren ingericht en voorzien van luxe beddengoed. Ze bieden gratis WiFi, een eigen badkamer en kabel-tv. Tijdens uw verblijf in het kunt u elke ochtend genieten van een gratis ontbijtbuffet met warme en koude gerechten. Restaurant La Veranda beschikt over een terras en biedt een menu met traditioneel Luxemburgse gerechten. U kunt ook genieten van een drankje in de comfortabele bar en lounge. Met de auto bent u vanaf het Parc Hotel Alvisse binnen 10 minuten bij de Luxexpo en de wijk Kirchberg, waar de Europese instellingen zich bevinden. Vanaf de nabijgelegen bushalte rijden er regelmatig bussen naar het centrum van Luxemburg. U kunt bij het Parc Alvisse tennissen, joggen en bowlen. Op het terrein is een mountainbikecircuit aangelegd, u kunt er tafeltennissen en er zijn nog veel meer recreatieve mogelijkheden.


Belangrijke informatie

Bij het inchecken dient u de creditcard te tonen die gebruikt is om de reservering te maken. Als dit niet mogelijk is, dient u vooraf contact op te nemen met de accommodatie. Bij een groepsreservering van 5 of meer kamers gelden andere annuleringsvoorwaarden. Na het afronden van uw reservering ontvangt u hierover meer informatie van het hotel. Gasten zijn verplicht om een ​​geldig identiteitsbewijs met foto en een creditcard te tonen bij het inchecken. Houd er rekening mee dat alle Speciale Verzoeken afhankelijk zijn van beschikbaarheid en mogelijk extra kosten met zich meebrengen.

 
 
facebook g+ twitter