Europa > Monaco > Monte Carlo > Ambassador-Monaco

Informatie over bezwaar Ambassador-Monaco

Welkom op Ambassador-Monaco op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Ambassador-Monaco, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Ambassador-Monaco, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Ambassador-Monaco, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Ambassador-Monaco

Ambassador-Monaco: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsAmbassador-Monaco: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsAmbassador-Monaco: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsAmbassador-Monaco: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsAmbassador-Monaco: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsAmbassador-Monaco: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsAmbassador-Monaco: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsAmbassador-Monaco: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsAmbassador-Monaco: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsAmbassador-Monaco: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsAmbassador-Monaco: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsAmbassador-Monaco: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsAmbassador-Monaco: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsAmbassador-Monaco: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsAmbassador-Monaco: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsAmbassador-Monaco: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsAmbassador-Monaco: Accommodatie in hotels Monte Carlo - Hotels
Naam:  Ambassador-Monaco
Straat:  10, avenue Prince Pierre
Stad:  98000 Monte Carlo
Staat:  Monaco
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
99 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Dit elegante hotel ligt in Monaco. Het biedt kamers met gratis WiFi en een minibar. Het is vanaf het hotel maar 1 km naar het Prinselijk Paleis en zo'n 3 minuten rijden naar het casino van Monte-Carlo. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en kabel-tv. Sommige kamers van het Ambassador-Monaco bieden ook een zitgedeelte. Elke kamer heeft ramen van vloer tot plafond met veel natuurlijk licht. Het Ambassador-Monaco heeft een pizzeria waar traditioneel Italiaanse gerechten op het menu staan. In de hotelbar kunt u genieten van een drankje. Elke ochtend staat er een ontbijtbuffet voor u klaar. Het treinstation van Monaco bevindt zich op 4 minuten rijden van het hotel. De afstand naar Port Hercule bedraagt 850 meter.


Belangrijke informatie

U wordt vriendelijk verzocht het hotel te laten weten hoeveel kinderen met u meereizen en hoe oud ze zijn. Airconditioning is alleen beschikbaar tijdens de zomer. Verwarming is de rest van het jaar beschikbaar.

 
 
facebook g+ twitter