Informatie over bezwaar Le Quai Des Princes

Welkom op Le Quai Des Princes op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Le Quai Des Princes, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Le Quai Des Princes, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Le Quai Des Princes, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Le Quai Des Princes

Le Quai Des Princes: Accommodatie in hotels Cap-d´Ail - HotelsLe Quai Des Princes: Accommodatie in hotels Cap-d´Ail - HotelsLe Quai Des Princes: Accommodatie in hotels Cap-d´Ail - HotelsLe Quai Des Princes: Accommodatie in hotels Cap-d´Ail - HotelsLe Quai Des Princes: Accommodatie in hotels Cap-d´Ail - HotelsLe Quai Des Princes: Accommodatie in hotels Cap-d´Ail - HotelsLe Quai Des Princes: Accommodatie in hotels Cap-d´Ail - HotelsLe Quai Des Princes: Accommodatie in hotels Cap-d´Ail - HotelsLe Quai Des Princes: Accommodatie in hotels Cap-d´Ail - HotelsLe Quai Des Princes: Accommodatie in hotels Cap-d´Ail - HotelsLe Quai Des Princes: Accommodatie in hotels Cap-d´Ail - HotelsLe Quai Des Princes: Accommodatie in hotels Cap-d´Ail - HotelsLe Quai Des Princes: Accommodatie in hotels Cap-d´Ail - HotelsLe Quai Des Princes: Accommodatie in hotels Cap-d´Ail - HotelsLe Quai Des Princes: Accommodatie in hotels Cap-d´Ail - HotelsLe Quai Des Princes: Accommodatie in hotels Cap-d´Ail - HotelsLe Quai Des Princes: Accommodatie in hotels Cap-d´Ail - Hotels
Naam:  Le Quai Des Princes
Straat:  avenue du Port
Stad:  06320 Cap d'Ail
Wijk:  Alpes Maritimes
Regio:  Provence-Alpes-Côte d´Azur
Staat:  Frankrijk
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
99 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Le Quai Des Princes ligt aan de grens met Monaco. Het is het enige hotel aan de haven Cap d'Ail en kijkt uit over de Middellandse Zee en de Port de Fontvieille. Het ligt op 500 meter van het strand. Het hotel beschikt over een buitenzwembad met een panoramisch uitzicht op zee, en een fitnesscentrum. Het biedt een 24-uursreceptie en accepteert boekingen tot middernacht voor dezelfde avond. Het beschikt over 32 geluiddichte suites/studio's/appartementen met airconditioning, satelliet-tv en een inrichting geïnspireerd door de jachthaven. Alle accommodaties zijn voorzien van een volledig ingerichte kitchenette, een eigen balkon met uitzicht op de haven of de zee, en gratis WiFi. Gasten worden uitgenodigd om te ontspannen met een drankje op het terras of in de bar van het hotel. Een ontbijtbuffet wordt dagelijks geserveerd in de chique eetzaal. Het hotel ligt op 3 km van het centrum van Monte Carlo en op 30 minuten rijden van Nice en de luchthaven van Nice-Côte d'Azur.

 
 
facebook g+ twitter