Europa > Monaco > Monte Carlo > Hôtel Columbus Monte Carlo

Informatie over bezwaar Hôtel Columbus Monte Carlo

Welkom op Hôtel Columbus Monte Carlo op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hôtel Columbus Monte Carlo, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hôtel Columbus Monte Carlo, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hôtel Columbus Monte Carlo, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hôtel Columbus Monte Carlo

Hôtel Columbus Monte Carlo: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel Columbus Monte Carlo: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel Columbus Monte Carlo: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel Columbus Monte Carlo: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel Columbus Monte Carlo: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel Columbus Monte Carlo: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel Columbus Monte Carlo: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel Columbus Monte Carlo: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel Columbus Monte Carlo: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel Columbus Monte Carlo: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel Columbus Monte Carlo: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel Columbus Monte Carlo: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel Columbus Monte Carlo: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel Columbus Monte Carlo: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel Columbus Monte Carlo: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel Columbus Monte Carlo: Accommodatie in hotels Monte Carlo - HotelsHôtel Columbus Monte Carlo: Accommodatie in hotels Monte Carlo - Hotels
Naam:  Hôtel Columbus Monte Carlo
Straat:  23 Avenue Des Papalins
Stad:  98000 Monte Carlo
Staat:  Monaco
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
140 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Hôtel Columbus Monte Carlo biedt uitzicht op de Middellandse Zee, de Prinses Grace Rozentuin en de bergen. Het beschikt over een zwembad met een door palmen omzoomd zonneterras en een eigen fitnesscentrum. De kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met een bad, een douche en een badjas, airconditioning, een flatscreen-tv, een cd-speler en een minibar. De ruime suites van het hotel Columbus zijn luxueus ingericht en uitgerust met een aparte zithoek, een grote badkamer en een balkon met uitzicht op de zee. De accommodatie verzorgt elke ochtend een ontbijt. U wandelt in nog geen 2 minuten naar talloze restaurants. De accommodatie bevindt zich op 1,5 km van het paleis van Monaco, op 10 minuten rijden van het treinstation van Monaco en op 29 km van Nice. Er is privéparkeergelegenheid met een parkeerservice beschikbaar.


Belangrijke informatie

In de Suite en de Deluxe Kamer kan een extra bed geplaatst worden. Geeft u tijdens het boeken van een Deluxe of een Classic Kamer uw voorkeur aan voor het bedtype.

 
 
facebook g+ twitter